Midex Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Подложката я получих вчера, заедно с други поръчани за мен неща. На този етап няма да я ползвам и я обявявам за продажба. Двата вентилатора са абсолютно безшумни, дори и за моите високи изисквания относно всякакъв малък шум. Когато се включи в USB светват ярки сини диоди, които придават красив вид на цялото работно място. Снимах я набързо в 3 позиции - сгъната, разгъната и работеща (на тъмно е още по-ефектна). Като се разгъне е горе-долу с размер А4, но според мен определено става и за по-големи лаптопи. Цена - 8 лева...и се продава само до неделя, понеже после като замина, няма да се прибирам доста време. ПРОДАДЕНА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Вземам я ! дай ми някакъв телефон за връзка на ЛС, ако има възможност още сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ако колегата се откаже, аз съм ЗА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Erin ми е писал на ЛС, че иска да я вземе веднага, но е след вас и тъй като винаги го карам по реда на заявките, първи трябва да е black ice. Ако той се откаже, тогава е P=S и чак накрая е Erin. Може да направя известна компенсация за останалите двама и да им поръчам по една поставка, заедно с някои други неща, които ще поръчвам, но иска известно чакане (2-3 седмици), така че само който е абсолютно сигурен, че след 2-3 седмици пак ще я иска, само той да поръчва, че влагам свои пари, а вече ми се е случвало някой да се покрие впоследствие, след като му дойдат нещата. може ли телефон и искам още сега да доида да я взема само кажи от къде Дал съм на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 може ли телефон и искам още сега да доида да я взема само кажи от къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.