Midex Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Тъй като смятам в работата си да подаря на колегите нещо подходящо за Нова година - поръчах за проба само една такава свещ да я видя и пробвам и едва тогава да поръчам повече (колкото са колегите, с които работя). Свещта наистина ми хареса - няма копче за включване и изключване, а се задейства, когато духнеш към нея (има сензор) ; усетих, че може да се включва/изключва също и с пляскане с ръце...днес я получих и нямах много време да я пробвам. Когато светне...започва бавно да изрежда всичките 7 цвята и на тъмно това стои доста ефектно. Ако някой иска такава, но друг го изпревари - да ми драсне едно ЛС когато поръчвам моите свещи, да поръчам една и за него. Цена - 6 лв. (чашката от снимката също върви към нея) ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
memop Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Не става ясно какво е захранванито . Ако е от мрежата ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Мидекс и за мен една ще ми отива на очите през нощта Пиши ми ПМ кога как какво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Взимам я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Пламене запиши и за мен една,дано да пристигнат до Коледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Понеже получих и няколко ЛС -та, нека да поясня, че въпреки, че mitzev.com е писал след останалите в темата (и някои от тези с ЛС-тата), той беше първият, който ми се обади по телефона, тъй като го знае отпреди доста време, а и е взимал вече няколко неща от мен. Разбрахме се с него тази вечер след работа към 21 часа да мине да вземе свещта и едни 3D очила, които си ги беше заявил още от миналия месец. Както споменах няма проблем да поръчам повече - освен тези, дето ще ги взимам за подарък, да речем още и 5-6 броя, но ще има възможност да си ги вземете чак след 10.12, тъй като заминавам в неделята и се прибирам тогава...а те така или иначе след поръчката май трябва да ги очаквам горе-долу пак там...около 10-ти... Едит: По-горе попитаха какво е захранването - пак е с най-евтините бутонки AG13, които струват стотинки, но като знам каква е консумацията на диодите, най-вероятно с 1 батерия ще изкара поне 2-3 Нови години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Едит: По-горе попитаха какво е захранването - пак е с най-евтините бутонки AG13, които струват стотинки, но като знам каква е консумацията на диодите, най-вероятно с 1 батерия ще изкара поне 2-3 Нови години. Пиши и за мен една! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Свещта вече е в mitzev.com. Тъй като доста хора ме помолиха на ЛС да им поръчам и за тях, преди да поръчам моите свещи (утре или другиден), ще пусна по едно ЛС на всеки един от тези, дето ми писаха, за да ми потвърдят със сигурност, понеже ще вложа мои пари и ако половината от хората после се откажат, просто няма какво да правя толкова много свещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Както бях писал на няколко места във форума, повече от месец липсвах от Пловдив и не бях много редовен във форума. През това време са се получили доста от поръчаните пратки, включително и многоцветните свещи, от които доста съфорумци си поръчаха за новогодишни подаръци. Ще се опитам с ЛС да известя всеки, от поръчалите, но поради причина, че за този 1 месец вече имам трицифрено число ЛС-та в кутията и е напълно възможно да пропусна някого, моля всеки със заявка за свещ, който види темата да ми драсне едно ЛС да се разберем кога да си я вземе. П.П. Предполагам, че ще останат няколко свободни бройки, така че ако има още желаещи да ми пишат пък до когото стигнат. П.П.П. Понеже на ЛС започнаха да ми пишат нови хора за евентуално останалите свещи, нека първо да ги раздам на тези, които си ги поръчаха преди месец и след това за останалите невзети ще го карам по реда на новите ЛС-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Ако случайно остане някоя,аз също се нареждам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Моля да не ъпвате темата, понеже предишния ми пост беше единствено за напомняне към тези, дето си поръчаха преди месец и е възможно да пропусна някой, който вече е поръчал. Ако всички от поръчалите предварително си ги приберат, от свещите ще останат най-много 3 или 4 свободни и вече съм ги обещал на първите 3-ма, които снощи ми писаха на ЛС да им запазя по една ако останат. Ако останат повече невзети от предварително поръчаните - ще го напиша пак тук. За по-сигурно ще затворя темата, че пак някой ще вземе да пита нещо вътре... Едит: Тъй като пробвам предварително всяка една от свещите дали работи, само една от всичките не поиска да "запали" след като махнах предпазната пластина, която слагат по време на пътуването. Отворих отсека на батериите (вътре са 3 бр. AG13) и пробвах да ги обърна обратно, тъй като знам, че диодите работят само в една посока на напрежението, но уви - пак не запали. Нямам представа защо - може някъде да се е отпоила някаква жичка, може да има изтощена батерия, може сензорът за въздух да е развален...не смятам да се ровя в проблема, ако някой техничар смята, че може сам да си я оправи, да черпи една кока кола и да я взима. П.П. А между другото да се готви другата група с другата поръчка отпреди месец - тази със скорпионите и другите консервирани в смола животинки - още не съм напомнил на никого, но по-късно ще го направя за всички в другата ми тема за "скорпиона в кехлибар", че пак сигурно ще пропусна някой поръчал и после ще има сърдити... Едит2: Писал съм на всички заявили, но тъй като само една част от тях са ми отговорили и са си ги взели, а аз в момента съм на голям зор и се налага ежедневно да ръся пари за дубликати на сим карти, нови телефони, дубликати на документи, такси на банки и т.н., започвам да разпродавам свещите на останалите, които помолиха да си вземат ако останат. При други, нормални за мен обстоятелства бих запазил свещите за всеки, без значение след колко дена ще ми отговори на ЛС-то и без значение, че при закупуването им съм вложил мои пари, но сега случаят за мен е извънреден и ако някой от необадилите се все още остане без свещ, моля да не се сърди и да ме разбере - само от кражбата досега вече съм хлътнал към 2000 лева, а в момента нямам дори средствата да покривам текущите разходи за живот и нещата, които тепърва ме чакат да направя и които също са свързани с плащания насам и натам, като глоби за неопазени документи и други. Така че просто нямам времето да чакам всеки да се върне отнякъде си и да ми се обади, за което съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 Почти всички си взеха свещите - останаха Belosnej и sotirov12j, писал съм им - не са ми отговорили; единствено съм запазил 2 бройки за Joro Filipov, с когото вече няколко пъти се разминаваме. Последно са ми останали 3 свободни бройки - който има желание, да пише и да ги взима, тъй като не виждам смисъл да чакам повече. Едит: Вече са 2 бр. Едит2: Остана само една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 ако има една останала,къде да се видим да я взема утре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 Ами както съм отразил в 'едита' на предишния пост остана само една (без да смятам 2-те на Joro Filipov, които му ги пазя). Щом ти я взимаш, затварям темата, а на ЛС ще се доразберем за срещата утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.