Midex Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Преди няколко месеца поръчах 2 броя - едното го подарих на сина ми, другото си го ползвам аз постоянно, практически всяка вечер където излизам. Тъй като доста ми хареса, след това поръчах последователно още 2 броя, в случай че моето или неговото се развали. Да ама вече трети месец нищо не се разваля и днес пристигна първото от следващите 2 поръчани и реших да го пусна в продажба, докато не съм започнал и с него да си светя . Фенерчето има 3 отделни функции: 1. Червен лазер 2. Ярък бял диод 3. Ултравиолетов диод за проверка на банкноти Работи с батерии AG13 (най-евтините бутонки) и е много икономично - на първите 2 фенерчета още не съм сменял батерии. Току що направих 3 снимки без светкавица, понеже когато я включа, фенерчето излиза на снимката като синьо, а всъщност е виолетово. Снимал съм го на светлина на лампа и снимките не излезнаха много добри, но пък са големи (като се цъкне върху тях). Снимах белия диод, ултравиолетовия диод, но лазера нямаше как, тъй като той работи само докато в момента е натиснато второто копче и ми идва неудобно за снимка, но гарантирам, че прави ярка точка, видима на много голямо разстояние. Цена - 8 лв. Едит: Засега е запазено за vensap, който ми писа на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.