Jump to content
BulForum.com

Дайте мнения за ATI radeon 9200 sapfire 126mb

Recommended Posts

Значи , един пич от няква фирма ми предлага една размяна - давам му моята карта

ATI RADEON 9200SE 64MB и 50 долара и той ми дава ATI RADEON 9200 SAPFIRE 128MB RAM ( според него това била най-добрата карта на пазара).

Вие какво мислите.....? :)

Значи , един пич от няква фирма ми предлага една размяна - давам му моята карта

ATI RADEON 9200SE 64MB и 50 долара и той ми дава ATI RADEON 9200 SAPFIRE 128MB RAM ( според него това била най-добрата карта на пазара).

Вие какво мислите.....? :)

Ако смъкне цената е добре, ама за 50$ + твойта карта не си заслужава, иначе според мен ще осетиш разлика защото тая орязана шина еб@в@ м@йк@т@ на картата, все едно си имаш карта с СДРАМ. Апак сигорно и честотите ще са ти орязани. Но все пак 50$ са си пари ;)

хех определено се мъчи да те прецака.

ти сам си се прецакал с тая SE, ама няма занчение. определено ако твърдо си решил да я сменяш вземи нещо по сериозно. между 9200SE 64mb и 9200 128mb има разлика в производителността, но е твърде малка и въобще не си струва. а иначе твойта ката струва 44-48$ а тази която иска да ти продаде - 75$.

събирай кинти и скачай нагоре - FX5600 или ATI9600.

Благодаря на всички за информацията и мненията.

За сега тогава ще си карам с тая карта ,пък като имам пари наистина ще си зема нещо дето е по на високо.

хех определено се мъчи да те прецака.

ти сам си се прецакал с тая SE, ама няма занчение. определено ако твърдо си решил да я сменяш вземи нещо по сериозно. между 9200SE 64mb и 9200 128mb има разлика в производителността, но е твърде малка и въобще не си струва. а иначе твойта ката струва 44-48$ а тази която иска да ти продаде - 75$.

събирай кинти и скачай нагоре - FX5600 или ATI9600.

bat rambo e prav az obarkah cenite-poslushai go :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...