Jump to content
BulForum.com

КУПУВАМ ПРЕГОРЯЛО МАСЛО.

Recommended Posts

Прерових нета, но не видях някой да продава, само купуват. А на мен спешно за зимата ми трябва около половин варел отработено автомобилно масло. Може и да е трансформаторно или машинно, няма значение. Важното е да е чисто по отношение на спиртни разредители, антифризи и вода. Иначе метални стружчици може и да си има. Ползвам го за консервиране на метални части и телени въжета, както и за импрегниране на дървени части.

За доставка САМО от София а количествата може да са различни , но не и над 150 литра защото съм с ограничен бюджет за този разход. Доставката е ваша, аз си имам съдове в които да го изсипа. За цена от нета виждам, че го купуват на цени от 0.3 до 0.6 лв така че ориентировъчно около 0.4-0.5 лв на литър. Доставка след 21ви този месец защото гаража ми е зает до тази дата, но ако някой има оферта да се обади или пише за да се разберем преди това.

Прерових нета, но не видях някой да продава, само купуват. А на мен спешно за зимата ми трябва около половин варел отработено автомобилно масло. Може и да е трансформаторно или машинно, няма значение. Важното е да е чисто по отношение на спиртни разредители, антифризи и вода. Иначе метални стружчици може и да си има. Ползвам го за консервиране на метални части и телени въжета, както и за импрегниране на дървени части.

За доставка САМО от София а количествата може да са различни , но не и над 150 литра защото съм с ограничен бюджет за този разход. Доставката е ваша, аз си имам съдове в които да го изсипа. За цена от нета виждам, че го купуват на цени от 0.3 до 0.6 лв така че ориентировъчно около 0.4-0.5 лв на литър. Доставка след 21ви този месец защото гаража ми е зает до тази дата, но ако някой има оферта да се обади или пише за да се разберем преди това.

Мога да ти предложа масло на Texaco. Маслото е от хидравличните системи на шприц-автомати, сменя се на определен брой часове, без оглед на качествата му (дори да е годно) и гарантирано е абсолютно чисто откъм всякакви примеси. Маслото е в оригиналните си варели, изкупува се от фирмата от която се купува, но ако ти трябва и не можеш да си намериш - пиши ми, ще ти дам телефон на който да се уточниш как да го вземеш. Маслото се намира на 60км от София и ще трябва да си го вземеш сам. Цената е 0,80 лева/литър - толкова, колкото го изкупува и фирмата-доставчик. Периодично има наличности от около 4-5 тона, в момента не знам дали има и колко. Не помня колко му е вискозитета, но не е проблем да се провери.

Интересна оферта, определено ще я обмисля само да намеря подходящ транспорт за такива варели. Има ли някакво ограничение за количеството защото аз най-много един варел от 160 или 200 литра да купя. Колкото до вискозитета, той няма особенно значение, тъй като целта на ползването е консервиране на метали от ръжда и промазване на дървени елементи.

Интересна оферта, определено ще я обмисля само да намеря подходящ транспорт за такива варели. Има ли някакво ограничение за количеството защото аз най-много един варел от 160 или 200 литра да купя. Колкото до вискозитета, той няма особенно значение, тъй като целта на ползването е консервиране на метали от ръжда и промазване на дървени елементи.

Няма никакви ограничения относно количеството. Така или иначе маслото се изкупува на 100% и има сключен договор за изкупуването му. Има масла с вискозитет 10, 32 и 68

Въпросът е да има налично количество което те устройва към момента в който ти трябва.

Искам само да уточня, че аз няма да спечеля и стотинка, тъй като маслото не е мое, нито се занимавам с посредничество.

Следващата седмица няма да имам възможност да влизам често във форума. Затова ако решиш нещо: 0885 617919

• 6 months later...

На колегата от предния пост му писах на ЛС, но ако има някой друг от София който да предлага отработено масло на приемлива цена и с негова доставка да пише. :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...