testdriver Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Продаден!Поздрави MOD. EDIT: Темите не са твои, това е описано и в правилата, а и тук теми не се трият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Нова цена: 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laskov Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Има само черно и то почти догоре. Цветната глава не е пълнена. Черният цвят ми го пълнят срещу 5лв. и кара няколкостотин страници текст. Има карт рийдър за разни карти ... SD със сигурност и Memory stick, другите не ги знам кви са. ИМА ПРОБЛЕМ! В момента не издърпва листовете, преди около година ми се беше случило пак така и срещу 10лв. ми го почистиха + напълниха главата и се оправи. Предполагам без пълненето на главата проблема трябва да се реши само срещу 5лв. почистване. Има 3 - 5 метра кабел за USB connection. Model: Photosmart 7260 Цена: 22лв. Намира се в Пловдив, за страната пращам по Еконт. Можем да се договорим принтера + еконт = 26лв. ако не сте от Пловдив. напиши тел за връзка или званни на 0899312935 Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 напиши тел за връзка или званни на 0899312935 (globul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castell Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Бартери приемаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.