boundy1987 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Търся малко коте до 2 месеца за подарак ! Ако някой има нещо в предвид,нека ми пише на ЛС или тук в топика Благодаря ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Има много малки котета по улиците. Осиновете някое. Аз така направих! Бих Ви намерил коте, ако го кастрирате в мое присъствие. Вижте и тук - http://www.bezdom.info/forum/viewforum.php?f=14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Името му е Jukie При интерес: пиши ми на ЛС да ти дам координати на хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Не искам да съм черна станция, но преди да се даде животно, уверете се, че човека, който го иска, го иска наистина! Че знае какво да прави с него, ваксини, обезпаразитяване, кастрация! Иначе котето е много красиво! Дано си намери добри стопани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Котето, за съжаление си е намерило стопанин преди малко. Извинявам се много. Моля модераторите да изтрият постовете ми ако счетат за необходимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Не искам да съм черна станция, но преди да се даде животно, уверете се, че човека, който го иска, го иска наистина! Че знае какво да прави с него, ваксини, обезпаразитяване, кастрация! Иначе котето е много красиво! Дано си намери добри стопани! хората на които ще го подаря са много грижовни! 100 % котето ще се гледа като малко царче Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ами разгледай там където ти казах, както и на dog.bg във форума. Скоро имаше прекрасни котета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 0898371475 подарява малки рижи котенца с хигиенни навици.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusti Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 котето / от снимките/ вече е предадено и се качва на главите на новите си родители!! не мога още да се разделя с него..... жалко, че не знам как се качват снимки, за да ви го покажа... ModEdit: Обяснение за качване на снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.