Midex Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Сигурно се води "роботизирана", понеже се разгъва доста ефектно като машинариите в "Трансформърс" и се включва заедно с разгъването. Диодът е само един, но е доста ярък и върши работа за локално осветление. Лампата е нова, просто вече имам подобни и тази ми е излишна. На клипчето светлината изглежда синкава, но всъщност е ярко бяла ; освен това там не е снимано самото петно светлина, което прави. Тъй като има широк клип я дават най-вече за защипване към книги при нощно четене, но реално става и за други приложения. Цена - 6 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Купувам.Пиши на лично кога и къде ще е удобно, да я отнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 Купувам.Пиши на лично кога и къде ще е удобно, да я отнеса. ОК, запазвам ти я...подробности на ЛС. В случай че колегата се откаже аз бих е купил. А възможно ли е да се намери още една такава? Преди теб на ЛС ми писа mrdds, но колегата горе няма да се откаже, понеже в момента се уговаряме къде да се видим. Мога евентуално като си поръчвам за мен други неща да ти поръчам пак такава лампа и за тебе, но ще трябва да изчакаш известно време. Едит: ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 В случай че колегата се откаже аз бих е купил. А възможно ли е да се намери още една такава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.