Jump to content
BulForum.com

Евтина GPS навигация

Recommended Posts

продадена

SAT NAV RAC 200

навигацията е с IGO8.3

менюто и гласовите напътствия са на български

карта памет 2 Gb с последните карти на цяла Европа

целия корпус е гумиран , което я прави устойчива

дисплея е тъч скриин 3,5 "

комплект със зарядно и стойка за кола, няма драскотини или

претъркано

работи без забележки

цена 99 лв 94 лв.

без бартери

ето такава

реални снимки

от Пловдив съм

данни за връзка с мен по-долу

Само да добавя една опция, тъй като навигацията е моя и съм я дал на Vamfan да я продава, понеже нищо не разбирам от навигации, а съм забелязал, че колегата е доста навътре с материала. Дадох му я, тъй като се нуждая от навигация с видеовход, какъвто тази няма. Бях я купил без карта и без зарядно ; дадох на колегата и моя 2 GB карта, за да качи всичко необходимо + мое зарядно за 12 V, като той ми каза впоследствие, че моето зарядно давало някакви смущения от време на време и понякога с него се появявали някакви черти на екрана...затова ми препоръча негово зарядно, за което да си доплатя, тъй като определено е по-хубаво и с него работи без проблем.

Та опцията е следната и се отнася най-вече за някой, който също е "навътре с материала" при GPS-те. Навигацията мога да я дам така както я взех - без карта (преди малко разбрах, че нямала и писалка за "чертане" по екрана и трябва да се използва пръста вместо нея...нямам представа, но ако са универсални, бих купил една допълнително), моето зарядно го давам, защото така и така не ми трябва....и в този вариант навигацията може да се вземе за 55 лева. А иначе цената, поставена в първия пост е за напълно оборудвана с карти и софтуер навигация, работеща с качествено захранване без никакви смущения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...