Midex Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Дистанционното е това (на линка има и информация за него). Не съм толкова гаден да го ползвам в заведения както препоръчват, но вкъщи имам телевизори от 3 различни марки - командва ги и трите. Продава се за 5 лева (още си е със защитната лепенка и с нова батерия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 Запазено за ^Joey^. @Arch, по-нататък мога да те уредя с едно такова пак на същата цена...и никос също. П.П. Понеже и други ми писаха и поех ангажимент да им поръчам пак на тази цена, ако някой още иска - да ми драсне едно ЛС да му поръчам и за него...където 5 - там и 6...все тая... Едит: Взето от ^Joey^ (засега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Аз се нареждам след колегата, мисля да го ползвам след 20:00 часа когато върви Листопад Link to comment Share on other sites More sharing options...
никос Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 и аз бих взел едно такова ....ако ти се намират още Midex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.