Jump to content
BulForum.com

Kupuvam telefon do 200lv

Recommended Posts

Здравей,

продавам черен Sony Ericsson c901 - параметри.

Телефона е запазен, ползван с калъф. Батерията държи нормално 4-5 дена при снимане и говорене. Продава се заедно с кутията, хендсфрий , кабел за компютър, 2GB карта и калъфчето. Гаранция няма - загубена е просто. Купуван е от Мовен преди година. Още му стои лепенката на екрана. Снимките , които прави са уникални - доста по-добри от Елм (все пак е с ксенонова светкавица). Актуална снимка на телефона тук.

Цена 200 лв.

Нокия 5530 - пълен комплект + почти 2 години гаранция от Глобул. Не кодиран, черен - 220 лева.

Може и коментарче, но ако си сериозен.

Поздрави,

znachi pisal sam do 200lv ako moje poveche da ne predlagate telefoni nad tazi cena nito tuk nito na LS

kolkoto za samia telefon predpochitam bez touch i OS samo v kraen sluchai ako do 1-2-3 sedmici ne si nameria shte mislia za touch ili OS ili i dvete :)

Продавам nokia n73 me.телефона е купен от Глобул и има оставащи 7 месеца от гаранцията.работи с всички оператори и има бг меню.по отношение на работа и външен вид няма забележки.произведен е във финландия.Продавам го в пълен комплект с оригинални зарядно, стерео слушалки, карта памет 2 гигабайта, кабел за данни, диск със софтуер и ръководства за употреба.

Продава се за 150 лв.

HTC Pharos.

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1042&c=htc_p3470_htc_pharos_100

Много запазен , неизпускан.... (почти неразличим от нов) Ползван с протектор . Комплект... слушалки , кутия, зарядно, кабел.

180Лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...