Leper_Messiah Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Някой прибягвал ли е до нещо подобно и знае ли къде в Пловдив може да се направи? Става въпрос за нещо подобно : http://www.ammetal.com/images_logos/anodized_keychains.jpg Странното е, че с думата "анодозиране" ми излизат само резултати от разни форуми, но нищо от фирми предлагащи го. Не ми се вярва процеса да е толкова специален, че да го няма в България, по-скоро това е някакъв свободен превод и на български името е друго. Някой да има становище по въпроса? Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Търси по ключова дума "Елуксиране на алуминий" или "Алуксиране на алуминий" (и в двата варианта става въпрос за едно и също) - това е правилният термин за "Анодизация" П.с. Те ти малко резултати ма тази тема - Цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Драгор е най близкото до Пловдив място. В града няма кой да направи тази услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Мисля, че едно време и в "Гагарин" имаха такова нещо, но дали все още действа този цех... и дали приемат външни поръчки..., това вече не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Благодаря ви Тия в Драгор изглеждат надеждно, но за жалост май продават само готови продукти, а не правят неща по поръчка...но ще ги пробвам де Така и така съм почнал да питам...да знаете и някой грамотен майстор, който да може да ми направи тръба част от изпускателна система с лека извивка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.