ouim Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Продавам 6" GPS навигация с: - iGo с последни карти за България. - Резолюция 800х480 (тъчскриин) - FM трансмитер - вградена 4GB памет (има слот Micro SD/TF, който поддръжа карти до 16Gb) - Аудио/Видео плеър (има вграден говорител) - Чете текстови файлове - Вградени игри - Операционна система Windows CE 6.0 - Батерията издържа 2 часа без зареждане. - Комплекта включва поставка и зарядно за автомобил. Цена: 190 лв. тел. 0887 130 104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Здравей, Може ли истински снимки на GPS-са, има ли гаранция? Телефон/e-mail за връзка? Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 132 лв. от мен без марка и модел , това е цената на 5" на пазара(руския) са х 120 лв.Тази верное 6" , но е ползвана няма гаранция , марка и модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Тъй като това не е търг, но аз наистина имам интерес към въпросната навигация и то не толкова като да е навигация ами просто аудио и видео плеърите мога да предложа към края на месеца 130 лева.Имам съмнение че ще ми свърши идеална работа за колата наместо капачето, което е оригиналното над касетофона, при това без загуба на функционалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.