Jump to content
BulForum.com

SANYO VPC-E860 и SANYO VPC-CG9 - чисто нови ,пълни комплекти

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви два абсолютно нови цифрови фотоапарата от SANYO - SANYO VPC-E10 и SANYO VPC-E860.

Апаратите са закупени от Германия покрай моя фотопоръчка ,неотваряни ( аз днес го направих ,но само да видя от любопитство какво има в кутиите без да разопаковам нищо ) и съответно са без гаранция за България .

Информация за моделите има доста в нета ,както и актуални цени .Апаратите са с метални корпуси .

SANYO VPC-E10 е черен на цвят .

SANYO VPC-E860 е сребрист металик .

Поради това ,че няма да ги използвам ,а и имам достатъчно фототехника ще помогна на тези ,нуждаещи се от непретенциозно и компактно ново апаратче да осъществят мечтите си .......

Цените поединично са както следва :

SANYO VPC-E10 - 160.00 лева ПРОДАДЕН

SANYO VPC-E860 - 130.00 лева

Цена за двата ЗАЕДНО - 270.00 лева ,а за хора с които съм имал взимане - даване ще има и скромна отстъпка ,но ще е от сърце ........

Намират се в гр.Плевен ,но с помощта на ЕКОНТ може да зарадват и Вас ,съответно с опция за преглед и тест на пратката позволени от мене .

За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Реални снимки на фотокомплектите вижте тук - http://cmdj7.snimka....545180.21220439

SANYO VPC-E10 е продаден ,а SANYO VPC-E860 е с нова съблазнителна цена - 120.00 лева . Мисля ,че е добра при условие ,че най-ниската ,която намерих у нас е 189.00 лева ........ :punk

Апарата е фабрично нов ,отворен от мене и прибран грижливо в кутията си после ....

Здравейте ! Предлагам Ви и едно "хибридно" устройство от SANYO - модела SANYO VPC-CG9.

Приятна машинка ,компактна ,добре изглеждаща и добре прилягаща в ръка ,квалитетна изработка и сглобка въпреки корпуса си от пластмаса ,ярък дисплей ,5 х ZOOM (оптичен) ,употреба на любимите ми "просташки евтини и масови" памети ( SD ) ..... и най-вече чисто нова ...наистина толкова нова,че и аз се зачудих защо е такава ,а не я е грабнал някой от моите приятели - просто сега пристигна и Вие сте първите на които я предлагам .

Нова ,пълен комплект с всичко от завода ,черна ,отпечатана само от мене за да я видя .

Ето информация от производителя -

http://sanyo.com/xac..._cg9/index.html

За друго и проверка на актуална цена вижте в нета .

Цената за Вас е 160.00 лева .

Намира се в гр.Плевен ,но нали си знаете ...с ЕКОНТ Коледа може да е всеки ден и с моята благословия за преглед и тест на пратката празника ще е двоен .

За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

Реални снимки - http://cmdj7.snimka.bg/business/sanyo-vpc-cg9.546182.21279117

ПРОДАДЕНА !!!

• 2 weeks later...

НОВО предложение от марката ,фабрично нов ,пълен комплект ,отворен само за да видя наличността на аксесоарите - модела SANYO VPC-E875 .

Сребрист металик ,метален корпус ,литиево-йонна батерия ................. на цена 125.00 лева ( най-ниската у нас е 199.00 лева ).

Реални снимки на комплекта ще дам с добавяне към този пост утре ............................ :beer: :punk

SANYO VPC-E860 - 120.00 лева

SANYO VPC-E875 - 125.00 лева

И двата са еднакви като спецификации ,но с разлики във фейса ( лицев дизайн на панела )

ПРОДАДЕНИ !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...