cmdj7 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви два абсолютно нови цифрови фотоапарата от SANYO - SANYO VPC-E10 и SANYO VPC-E860. Апаратите са закупени от Германия покрай моя фотопоръчка ,неотваряни ( аз днес го направих ,но само да видя от любопитство какво има в кутиите без да разопаковам нищо ) и съответно са без гаранция за България . Информация за моделите има доста в нета ,както и актуални цени .Апаратите са с метални корпуси . SANYO VPC-E10 е черен на цвят . SANYO VPC-E860 е сребрист металик . Поради това ,че няма да ги използвам ,а и имам достатъчно фототехника ще помогна на тези ,нуждаещи се от непретенциозно и компактно ново апаратче да осъществят мечтите си ....... Цените поединично са както следва : SANYO VPC-E10 - 160.00 лева ПРОДАДЕН SANYO VPC-E860 - 130.00 лева Цена за двата ЗАЕДНО - 270.00 лева ,а за хора с които съм имал взимане - даване ще има и скромна отстъпка ,но ще е от сърце ........ Намират се в гр.Плевен ,но с помощта на ЕКОНТ може да зарадват и Вас ,съответно с опция за преглед и тест на пратката позволени от мене . За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Реални снимки на фотокомплектите вижте тук - http://cmdj7.snimka....545180.21220439 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 SANYO VPC-E10 е продаден ,а SANYO VPC-E860 е с нова съблазнителна цена - 120.00 лева . Мисля ,че е добра при условие ,че най-ниската ,която намерих у нас е 189.00 лева ........ Апарата е фабрично нов ,отворен от мене и прибран грижливо в кутията си после .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви и едно "хибридно" устройство от SANYO - модела SANYO VPC-CG9. Приятна машинка ,компактна ,добре изглеждаща и добре прилягаща в ръка ,квалитетна изработка и сглобка въпреки корпуса си от пластмаса ,ярък дисплей ,5 х ZOOM (оптичен) ,употреба на любимите ми "просташки евтини и масови" памети ( SD ) ..... и най-вече чисто нова ...наистина толкова нова,че и аз се зачудих защо е такава ,а не я е грабнал някой от моите приятели - просто сега пристигна и Вие сте първите на които я предлагам . Нова ,пълен комплект с всичко от завода ,черна ,отпечатана само от мене за да я видя . Ето информация от производителя - http://sanyo.com/xac..._cg9/index.html За друго и проверка на актуална цена вижте в нета . Цената за Вас е 160.00 лева . Намира се в гр.Плевен ,но нали си знаете ...с ЕКОНТ Коледа може да е всеки ден и с моята благословия за преглед и тест на пратката празника ще е двоен . За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . Реални снимки - http://cmdj7.snimka.bg/business/sanyo-vpc-cg9.546182.21279117 ПРОДАДЕНА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 НОВО предложение от марката ,фабрично нов ,пълен комплект ,отворен само за да видя наличността на аксесоарите - модела SANYO VPC-E875 . Сребрист металик ,метален корпус ,литиево-йонна батерия ................. на цена 125.00 лева ( най-ниската у нас е 199.00 лева ). Реални снимки на комплекта ще дам с добавяне към този пост утре ............................ SANYO VPC-E860 - 120.00 лева SANYO VPC-E875 - 125.00 лева И двата са еднакви като спецификации ,но с разлики във фейса ( лицев дизайн на панела ) ПРОДАДЕНИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.