AGENT_ORANGE Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 spored men e Maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 seagate r0x. maxtor to4no 6toto kupiha Quantum sa bokluci. gurmqt ta si ebalo maikata. a ediniq mi seagate e tolkova tih ..... ponqkoga se 4udq dali izob6to raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 i moito maxtor4e e taka nemojesh go 4uesh kakav e a ve4e na edna godina stana i non stop e rabotilo no v momenta ne ba4ka stoto nqmam cpu do nqkolkodema ste iamm edno vremenno noo ne mi e prail nikvi porblemii 80gb kat pushka e slojil sam go na 5.25 slota stot sam mu turil ohlajdane 4e bez ohlajdane 55 gradusa gi cepeshe i kofti staa she a a ina4e s cooler pove4e ot 36 gradusa pri max natovarvane nee vdigalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Ot dalgogodishnia mi opit v sabiraneto na komputri , Seagate i Western digital davat nai-malko brak. Nai mnogo problemi sam imal s Maxtor , ne iskam da obidia nikoi ... no fabri4no procenta na problemnite Maxtor-i e dosta goliam.Skoro firmata v koiato rabotia spe4eli targ i prodade PC-ta na vsi4ki GP-ta v Bulgaria, vsi4ki sa s Maxtor-i, taka sa im zamisleni konfiguraciite , kato za po evtini. Na mesec pone 2-ma , 3-ma idvat s izpliaskali diskove taka , 4e pravi si izvodite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Seagate i Western digital davat nai-malko brak. Za Seagate sam saglasen ama Western-a v posledno vreme sa mnogo zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 MAXTOR rulezz osebenno seriite slim hem sa tihi tanki gotini...super ludi sa s edna duma Pro soft Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Кат гледам разговора се върти около това кой хард е по-тих кой не е ...а въпроса e кой хард е по-хубав, разбира се шума на харда също е важен критерий, за качеството на харда. Имал съм доста Mаxtor-и, нищо лошо не мога да кажа за тях. В момента съм от онези супер тънките хардове на Макстор и за разлика от на други моя не гръмна - вече половин година съм си с него. Другия месец съм решил да си купя от новите хардове на Segate 200 GB. Макстора ще го ползвам като основен хард, а Segate-a ще го ползвам за "складиране" Ако питате защо точно Seagate, ами разгледах разни тестове и форуми по интернет и се оказа, че големите хардове на тази марка бият всички останали по бързина и надежност, но за малките (до 60 ГБ) фаворита си остава Maxtor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Мое да се обзаложим на каса бира с тебе, че 40GB Seagate Baracuda IV ATA-133 7200rpm е по-бърз от същия клас хард на Maxtor. Тествал съм ги лично ! Seagate от около година и половина са с една идея по-напред във производителноста и във качеството на изработваните от тях хардове. Досега при мене във фирмата са ми връщали само Maxtor-и. И най-вече тъпата слим серия. Като скорост двете фирми са доста близо, но Seagate са по-бързи макар и с малко. Ако хардовете на Maxtor не гърмяха толкова нямаше да има значение какъв хард купуваш, ако гледаме производителноста им. Виж ако гледаме комплексно, то тогава, както казах, Seagate са лидера при производителите на хардове. Това си е лично мнение основано на опита ми при работа с различни марки хард-дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.