локофен Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 V zaglavieto pishe markata. Procesor : Intel ® Celeron ® CPU 2.93 GHz Ram : 1gb HARD : 80gb ima LAN card , nqma SD instaliran Windous 7 ( legalen ) raboti bez problemi CENA : 150 LV. prodava se samo cql tel: 0895180321 Ne priemam barteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Нова цена 200лв с монитор DELL модел М782 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 ПРОМОЦИЯ КЛАВИАТУРА И МИШКА !!!! запазени Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 190лв !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ако това, което си написал за легалния уиндоус, е вярно, може да се заинтересувам да го купя, но първо малко уточнения: 1. Качи една снимка на компютъра да се види в какво състояние е. 2. Качи една снимка на стикера на уиндоуса (задължително скрий рег. кода да не се вижда). Уточни коя точно версия на Уиндоус 7 е. 3. Щом продаваш компютър с легален уиндоус, се подразбира, че издаващ и фактура. От коя фирма ще е фактурата. Ако фирмата ми е непозната, ще искам и копие на фактурата с която е закупен. За да няма спекулации уточнявам: За да е легален уиндоуса, трябва да отговаря на поне две условия: 1. Оригинален стикер залепен на кутията на компютъра. 2. Копие на фактура за покупка. Има и други, но те не са толкова важни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Сажелявам но не разбирам толкова от PC и вообще незнам какво ми обясняваш да вида а за windous платих 70 лв да ми го инсталират и сега забелязвам че няма стикер какъвто ми обясняваш. Има стикер на които пише Windous XP Professional и има 2 баркода и Product Key. ИЗВЕНЯВАМ СЕ , ЧЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛ КОЛЕГИТЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 V zaglavieto pishe markata. Procesor : Intel ® Celeron ® CPU 2.93 GHz Ram : 2GB HARD : 80gb ima LAN card , nqma SD instaliran Windous XP CENA : 190lv. prodava se samo cql tel: 0895180321 Ne priemam barteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
beretta92sd Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Съмняваме изобщо да е легален тоз win вероятно само за инсталацията са те одрусали 70 лв .Оригинален WIn 7 струва доста повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.