hardcore_united Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Търся си червена папионка за Хелоуин.Или дори някой да ми услужи с такава само за конкретната вечер.Идеята ми е куклата от SAW.Маска и костюм имам,нужни са ми само червената папионка и кърпичка със същия цвят.Търсих в магазините за 2ра ръка дрехи-ФРЕА и ЛаФиеаста,но без успех.Очаквам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 иди при някоя шивачка и питай. на мен за 5 лв. ми ушиха папионка да не ходиш в МОЛа на парти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 иди при някоя шивачка и питай. на мен за 5 лв. ми ушиха папионка да не ходиш в МОЛа на парти ? ще ходя на парти но все още не зная къде то почти всеки клуб/бар/дискотека организира хелоуин парти.... Иначе благодаря за иддеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergione Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Купи си червен картон, формат A4 и си изрежи какъвто искаш дизайн... хармоника и т.н., един ластик и си готов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Извън темата... Пише се "папийонка" .... Пеперудка от френски Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.