Jump to content
BulForum.com

Канал 1

Boev

Recommended Posts

ОБЯВА:

Събирам екип с цел грабеж!

Цел: Филмовият архив на БНТ

Условия: Делим плячката и всеки си прави копия на желаните филми. Аз задължително прибирам всичката анимация!

офтопик: За да има грабеж,значи трябва да употребим и физическа сила :evil От мене боя-от тебе кражбата на филмите.

Ма те си заслужават-само изцепки правят . Т`ва ако е национална ТВ ...тури му пепел.Но така е,каквато ни е държавата-такава е и държавната телевизия :cry

Най-лошото е, че никои нищо не прави! Стойм тук си дискотираме и нищо не може да се направи :angry1 Ето това много ме ядосва!

Най-лошото е, че никои нищо не прави! Стойм тук си дискотираме и нищо не може да се направи :angry1  Ето това много ме ядосва!

Mi are nqkoi da dade emaila na K1 i da gi sasipem ot pisma :angry1

Все пак си имаме поговорки за всичко: 'Не сакам на мене да ми е добре, а сакам на Вуте да му е зле', само че в този случай нас Вуте какво ни интересува, напротив аз много исках Италия да продължи, но да успее да ни бие (както и направиха де) и се радвам, че поне един мач играхме на ниво

"16:13: Дел Пиеро най-после изравни!"

16:13: 1:1 след гол с глава на влезлия като резерва Алесандро Дел Пиеро.

16:17: В другия мач в момента Еквадор пордължава да мачка Хърватска и води минути преди края с 1:0.

16:19: Дадено е 4-минутно продължение на редовното време на този мач.

16:20: Явно този резултат устройва двата отбора, които се мотаят по терена.

16:21: Другият мач в същата група G завърши - Еквадор победи Хърватска и осигури участието на Италия в следващата фаза на шампионата.

16:22: Реферът Карлос Симон от Бразилия е тъпанар!

16:23: Той позволи рпез последните 4 минути мексиканци и италианци да се подиграват с футбола и със запалянковците!"

Коментара съм го извадил от dir.bg

Когато гледах този мач, и ми идеше да си чупя телевизора, а после как да не се радваш, че си тръгват заради това което умеят най -добре: да правят сметки и да убиват футбола.

По темата:

Канал 1 като цяло са на загуба от това Европейско. В повечето паузи пускат музика.

А за БТв която толкова я харесвате: Реклами - Новини - Реклами - Прогноза за времето - Реклами - Спортни новини - Релами - Заглавието на филма Реклами - Самия филм - две прекъсвания за реклами по време на филма, реклами в края на филма, "буквите" на филма, реклами и т.н.

Освен рекламите има и непрекъснато представяне на предаванията, което страшно много дразни. Иначе като изпълнение и предавания са най-добрите в България.

Ако трябва да съм честен бТВ ме дразнят много повече от Канал 1 :angry1

Писнало ми е и от немските боклуци дето пускат, писнало ми е от отвратителния дублаж, писнало ми е от повторения на немските боклуци, от скапаните сапунки, от пародията на Фокс Кидс, писнало ми е от Къци, от Треска за злато, от Споко, Огледала, Робин Кафалиев и останалите л**на дет пускат!

Канал 1 имат много по-добри предавания, пускат и по-добри неща, проблемът при тях е мързела, и скапаната програмна схема.

Писнало ми е и от немските боклуци дето пускат, писнало ми е от отвратителния дублаж, писнало ми е от повторения на немските боклуци, от скапаните сапунки, от пародията на Фокс Кидс, писнало ми е от Къци, от Треска за злато, от Споко, Огледала, Робин Кафалиев и останалите л**на дет пускат!

Аз намерих решение на проблема - не гледам БТВ! :D Канал 1 само по време на мачовете зяпам, ама то това не се брои. Като цяло гледам малко телевизия - Евроспорт, Диема, малко ММ и МТВ.

drugo mnogo losho vpe4atlenie mi napravi 4e nqma komentari povreme na po4ivkata m/u 2-te poluvremena neshto kato na shampinskata.. mi mesto tova me karat da prevklu4a kanala zashtoto mi puskat klipove i da gledam neshto savsem razli4no..

Не съм чела подробно темата, но едно си мисля-някой плюят по Канала, по специално, че не излъчили химна на мача с Италия, О.К. съгласна съм. Но нали тъкмо Канала излъчва всички мачове все пак... :confused

канал 1 и абсолютно всички телевизии са толкова изпростяли напоследък може би единствено музикалните(TMF и ММ) и cartoon network :P са ми интерстни

И по Канал 1 и по бТВ има неща които следя. Обаче каналите върху които основно се задържам са Fox Kids, Cartoon Network, TCM, Hallmark, Diema +, Diema 2, Discovery, Animal Planet, Alexandra.

Събота и неделя следя и какво върви по Нова телевизия е ЕК

• 3 years later...

няма какво да си кажем за Канал 1 - това е първата ни национална телевизия и по нея се излъчват новини на турски наравно с българските , бах ги в боклуците нямат ли си държава че и в наща да ги търпим :angry: :angry: .

хах ония ден четох във в-к "168 часа" че имало предложение в парламента да се направели БНТ и БНР платени , т.е. всеки месец да си плащаме по 20 лв такса за да ги гледаме :D :D .... лошото е че ще се наложи да свалям за баба "Дързост и Красота" :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...