nikisim Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 ОБЯВА:Събирам екип с цел грабеж! Цел: Филмовият архив на БНТ Условия: Делим плячката и всеки си прави копия на желаните филми. Аз задължително прибирам всичката анимация! офтопик: За да има грабеж,значи трябва да употребим и физическа сила От мене боя-от тебе кражбата на филмите. Ма те си заслужават-само изцепки правят . Т`ва ако е национална ТВ ...тури му пепел.Но така е,каквато ни е държавата-такава е и държавната телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Най-лошото е, че никои нищо не прави! Стойм тук си дискотираме и нищо не може да се направи Ето това много ме ядосва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Kanal 1 e kenef.... Mojem da gledame bTV ili EK plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Най-лошото е, че никои нищо не прави! Стойм тук си дискотираме и нищо не може да се направи Ето това много ме ядосва! Mi are nqkoi da dade emaila na K1 i da gi sasipem ot pisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Все пак си имаме поговорки за всичко: 'Не сакам на мене да ми е добре, а сакам на Вуте да му е зле', само че в този случай нас Вуте какво ни интересува, напротив аз много исках Италия да продължи, но да успее да ни бие (както и направиха де) и се радвам, че поне един мач играхме на ниво "16:13: Дел Пиеро най-после изравни!" 16:13: 1:1 след гол с глава на влезлия като резерва Алесандро Дел Пиеро. 16:17: В другия мач в момента Еквадор пордължава да мачка Хърватска и води минути преди края с 1:0. 16:19: Дадено е 4-минутно продължение на редовното време на този мач. 16:20: Явно този резултат устройва двата отбора, които се мотаят по терена. 16:21: Другият мач в същата група G завърши - Еквадор победи Хърватска и осигури участието на Италия в следващата фаза на шампионата. 16:22: Реферът Карлос Симон от Бразилия е тъпанар! 16:23: Той позволи рпез последните 4 минути мексиканци и италианци да се подиграват с футбола и със запалянковците!" Коментара съм го извадил от dir.bg Когато гледах този мач, и ми идеше да си чупя телевизора, а после как да не се радваш, че си тръгват заради това което умеят най -добре: да правят сметки и да убиват футбола. По темата: Канал 1 като цяло са на загуба от това Европейско. В повечето паузи пускат музика. А за БТв която толкова я харесвате: Реклами - Новини - Реклами - Прогноза за времето - Реклами - Спортни новини - Релами - Заглавието на филма Реклами - Самия филм - две прекъсвания за реклами по време на филма, реклами в края на филма, "буквите" на филма, реклами и т.н. Освен рекламите има и непрекъснато представяне на предаванията, което страшно много дразни. Иначе като изпълнение и предавания са най-добрите в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ако трябва да съм честен бТВ ме дразнят много повече от Канал 1 Писнало ми е и от немските боклуци дето пускат, писнало ми е от отвратителния дублаж, писнало ми е от повторения на немските боклуци, от скапаните сапунки, от пародията на Фокс Кидс, писнало ми е от Къци, от Треска за злато, от Споко, Огледала, Робин Кафалиев и останалите л**на дет пускат! Канал 1 имат много по-добри предавания, пускат и по-добри неща, проблемът при тях е мързела, и скапаната програмна схема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Писнало ми е и от немските боклуци дето пускат, писнало ми е от отвратителния дублаж, писнало ми е от повторения на немските боклуци, от скапаните сапунки, от пародията на Фокс Кидс, писнало ми е от Къци, от Треска за злато, от Споко, Огледала, Робин Кафалиев и останалите л**на дет пускат! Аз намерих решение на проблема - не гледам БТВ! Канал 1 само по време на мачовете зяпам, ама то това не се брои. Като цяло гледам малко телевизия - Евроспорт, Диема, малко ММ и МТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 drugo mnogo losho vpe4atlenie mi napravi 4e nqma komentari povreme na po4ivkata m/u 2-te poluvremena neshto kato na shampinskata.. mi mesto tova me karat da prevklu4a kanala zashtoto mi puskat klipove i da gledam neshto savsem razli4no.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Не съм чела подробно темата, но едно си мисля-някой плюят по Канала, по специално, че не излъчили химна на мача с Италия, О.К. съгласна съм. Но нали тъкмо Канала излъчва всички мачове все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 канал 1 и абсолютно всички телевизии са толкова изпростяли напоследък може би единствено музикалните(TMF и ММ) и cartoon network са ми интерстни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 И по Канал 1 и по бТВ има неща които следя. Обаче каналите върху които основно се задържам са Fox Kids, Cartoon Network, TCM, Hallmark, Diema +, Diema 2, Discovery, Animal Planet, Alexandra. Събота и неделя следя и какво върви по Нова телевизия е ЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
elabela Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 няма какво да си кажем за Канал 1 - това е първата ни национална телевизия и по нея се излъчват новини на турски наравно с българските , бах ги в боклуците нямат ли си държава че и в наща да ги търпим . хах ония ден четох във в-к "168 часа" че имало предложение в парламента да се направели БНТ и БНР платени , т.е. всеки месец да си плащаме по 20 лв такса за да ги гледаме .... лошото е че ще се наложи да свалям за баба "Дързост и Красота" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Не е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.