Jump to content
BulForum.com

Канал 1

Boev

Recommended Posts

Ами ... незнам дали тук мо е мястото или не но аз лично съ много разочарован от едно нещо: Българска националта телевизия изпусна химна на БЪЛГАРИЯ в началото на мача България - Италия! Ето с това не мога да се примера! Разбирам нямахме шанс, испуснахме много положения, вкараха ни тъпи голове но това......! Нима рекламата е пo-важна от националният химн? За мен не е!

Както бяха писали в една друга тема "boev"-българска му работа.Аз си помислих че съм го изпуснал и след италианския химн чаках нашия, но -нищо.Случва се .Това показва какво представляваме

В тая телевизия цари пълен хаос от доста време. Просто нито един качествен продукт не съм видял от нея, макар че се заделят доста средства от бюджета. А това с химна наистина беше супер глупаво, даже и италианския химн не го фанаха целия. Рекламата движи биснеса в целия свят и явно вече е по-важна от националния ни химн :angry:

Незнам но .... умирам от яд и срам! Незнам чуда се дали да ме е яд на Канал 1 или да умирам от срам, че това ни е националната телевизия!

Izpusnali himna....ma kuv himn, kvi 5 leva, tia zaspi izpusnaha redica machove na nacionalnia otbor predi euro2004, a vsichki nie sme dankoplatci i nalivame pari v haznata bez gram profesionalna podgotovka ot tqhna strana. Ili kakto beshe kazal edin poznat: Anal 1

"Ден година храни"

или  :angry1  рекламите :angry1  по време на EURO 2004 за К1.

Боли ме фара за БНТ аз я гледам само по време на мачове дето не ги дават по други телевизии.

Боли ме фара за БНТ аз я гледам само по време на мачове дето не ги дават по други телевизии.

bTV r0x. трябва тя да е националната телевизия :)

Kopele ne znam drugo, ama sno6ti ako komentatora mi be6e pod ryka 6tqh da mu izviq 6ibaniq vrat. Kopeleto e typ mangal, a ne bylgarin mamicata mu mrysna. O6te na sled izravnqvaneto po4na da pliue toq kreten. Iskam da go prebiq, 4estno vi kazvam.

Sorry za ezika ama super se vbesih sno6ti i mi dyrji vlaga !

KILLERINCHO, може да е бил някой, който просто се е примирил с края ни на европейското.... ;) и е почнал за другите отбори да вика :woot

Мани мани! Света е пълен с хора, дето за нищо не стават. :P

Коментаторите са за казана, да врат на бавен огън :angry1 Плюя на хората, които все още ги държат и им ПЛАЩАТ на тези кръгли идиоти!

Всички коментатори са такива.Като се позапалят малко по мача и плямпат глупости.А канал 1 е толкова тъпа телевизия че не може повече.Те щяха да я съдят заради(ако помните) оня репортаж с кучетата дето ги завързваха и ги хвърляха във водата.Ама сЕм ги пощади :angry1

Ами и К1 и СЕМ са държавни институции. Както се казва "Гарван гарвану око не вади" :pirate

А някой да е обърнал внимание на коментара на коментатора от БНР, който на моменти можеше да чуе?(sorry за тафталогията) Така трябва да се коментира мач. Идваше ми да спра звука на TV-то и да си пусна БНР.....ама все нямах радио около мен

Taq TV Kanal 1 trqbva6e otdavna da q prodadt i da stane ne6to kato BTV.Kva nacionalna TV moje da e tva be :pirate nito filmi nito predavaniq ni6to ne e kakto trqbva.Horata samo novini te gledat po neq.Slavi trifonov be6e napravil nqkakva izvadka kolko pari otivat za neq ot danaci i nasre6ta kvo-kragla nula.Ako ni e takava darjavnata TV po-dobre da nqmame takava :sick

sno6ti ako komentatora mi be6e pod ryka 6tqh da mu izviq 6ibaniq vrat

Питаш ли ме мен, особено като изръси великата мисъл: 'Голям смях ще падне в Италия, ако италианците не успеят да ни бият, а другият мач не завърши наравно'

Вместо да си гледа собствения отбор той тръгнал да се 'притеснява' какво щяло да стане в Италия. Ами да ходи там да живее, боклук скапан

Все пак си имаме поговорки за всичко: 'Не сакам на мене да ми е добре, а сакам на Вуте да му е зле', само че в този случай нас Вуте какво ни интересува, напротив аз много исках Италия да продължи, но да успее да ни бие (както и направиха де) и се радвам, че поне един мач играхме на ниво

Другото велико беше след края на мача, когато този иначе толкова 'добър' коментатор Ценко Симов, който постоянно фъфли и говори глупост след глупост, обвини Португалските си колеги в непрофесионализъм :confused Какво да кажем за телевизията, в която той работи??? Какво да кажем за него??? Опита се да превежда от Италиански...ами като не може да не се излага. Смешници...

Мисля си, че Камен Алипиев няма да издържи много в тази скапана телевизия и той ще поеме правилният път към някоя друга телевизия

C C C C C bezobrazie .. sled bezobrazie.. Reklamite po vajni ot na6tiq HIMN :cry .. c c c c c c twa ako e w druga strana ne znam kakva patardiq 6te se digne za towa.. ama nie tuka sme sviknali takiwa gluposti i daje ve4e ne gi zableqzame :sick :sick ! Super nekompetentna rabota ! :angry:

Ййй как я мразя тая телевизия.Ринг тв е хиляди пъти по яка. :inqn

Тия от Канал 1 са българи колкото са турците :sayjin

ОБЯВА:

Събирам екип с цел грабеж!

Цел: Филмовият архив на БНТ

Условия: Делим плячката и всеки си прави копия на желаните филми. Аз задължително прибирам всичката анимация!

Ами ... незнам дали тук мо е мястото или не но аз лично съ много разочарован от едно нещо: Българска националта телевизия изпусна химна на БЪЛГАРИЯ в началото на мача България -  Италия! Ето с това не мога да се примера! Разбирам нямахме шанс, испуснахме много положения, вкараха ни тъпи голове но това......! Нима рекламата е пo-важна от националният химн? За мен не е!

Как може да се учудваш :confused все пак това е "националната телевизия", която излъчва новини на турски език :angry1 въпреки, че по конституция официалния език е Български.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...