mal4ika Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Сд-то ми е подарък( втора употреба е ) и ме и излишно.Модела е JVC KD-401.Работи нормално.Върви комплект с шейната и лайсната около панела.Може да се управлява от мултифункционалния волан(ако имате),като трябва специален адаптер.С евро букса е и няма нужда от преходници.Изходи за усилвател.При мен дори вдихаше автоматичната антена за радиото. Снимки: http://pioneer123.snimka.bg/other/jvc.543506 Цена:75 Тел. за връзка: 0889155112 или на лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal4ika Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 Промоционална цена на сд-то до 7-ми ноември (неделя) - 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Само да отбележа че това е един от малкото коректни продавачи в този форум евала на пича много е точен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal4ika Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Сд-то е продадено на amd_boy ,който остана много доволен от него,а също така се оказа много коректен купувач. Моля темата да бъде изтрита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.