z-man Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 taka na4i problema e vav Ftoroto cd.taka kato po4vam da go zapisvamn s neroto i kato dam burn image i posle izbera CUE file-a mi izpisva 4e ne moje da otovri bin-a i posle "an error accured while loading the cue sheet file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superman_ Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Пробвай да го запишеш с някоя друга програма.Или дай линк от каде го дръпна, да видим какво можем да направим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 taka na4i problema e vav vtoroto cd.taka kato po4vam da go zapisvamn s neroto i kato dam burn image i posle izbera CUE file-a mi izpisva 4e ne moje da otovri bin-a i posle "an error accured while loading the cue sheet file. probvai s ultra iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 eto:http://warez.ru:8083/Win_Appz/Hip-Hop.eJay.5.0/CD2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 fuck "Nero", "Alcohol" is his mother:)))) димек еби го т'ва "НЕРО", "Алкохол" му е майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 hora samnqvam se da e v nero-to problema shoto cd1 stana bez problem maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 е аз ти казвам, че най-вероятно е от "НЕРО"-то! щото е много селска програма! вземи пробвай пък тогава говори! може и диска да е преебан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 е аз ти казвам, че най-вероятно е от "НЕРО"-то! щото е много селска програма! кво не ти харесва в нерото всичко си има на мен проблеми не ми е правило и сам много доволен от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 много е претрупано. аз продължавам да го използвам когато правя VCD-та но иначе за печене на имиджи ползвам "Алкохол". много е стабилен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 nero-to e gotino ama ima i baia nedostatuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 naistina beshe v neroto problema.sia se opravih nema problemi ve4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 няма смисъл да благодариш и друг път не бъди толкова твърдоглав и първо опитай това, което те съветват, пък чак след това говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 mejdu drugoto pi4ove hip hop e jay neshto ne me radva mnooo.nqkoi znae li nekva druga programa za pravene i pixirane na par4eta.ma po prosto taka ako moje ili nz.4e e-jay mi se vijda slojna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.