charovni Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Всичко има, само дето един свестен стриптийз бар няма. Нали и това спада в категорията нощен клуб, сиреч не е off-топик, сакън. В това отношение София е един век напред, може да се каже, колкото и да я мразя. Та тук в Пловдив има само един Плейбой бар и един Мулен руж, дето като вляза и ми се приспива на 15-та минута. Освен това с под 50лв много трудно ще изкараш, при това на посредствена програма с жени, свенливи като девици. Ако някой е светнат къде в Пловдив има по-свястно място, да се обади. Аз повече от година не съм ходил, а сега може да има нещо ново и да не знам. Чаро ПС: Пък ако искате да спретнем warez.ru партито в някой такъв стриптийз бар, аз съм навит. Тук във форума така и така жени няма, барем малко танцьорки се помотат между юзерите. Пък ще викнем по една гърла и на админите да не са толкова строги (някой може да си намали warn-a) ха-ха-ха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Всичко има, само дето един свестен стриптийз бар няма. Нали и това спада в категорията нощен клуб, сиреч не е off-топик, сакън. В това отношение София е един век напред, може да се каже, колкото и да я мразя. Та тук в Пловдив има само един Плейбой бар и един Мулен руж, дето като вляза и ми се приспива на 15-та минута. Освен това с под 50лв много трудно ще изкараш, при това на посредствена програма с жени, свенливи като девици. Ако някой е светнат къде в Пловдив има по-свястно място, да се обади. Аз повече от година не съм ходил, а сега може да има нещо ново и да не знам. Чаро ПС: Пък ако искате да спретнем warez.ru партито в някой такъв стриптийз бар, аз съм навит. Тук във форума така и така жени няма, барем малко танцьорки се помотат между юзерите. Пък ще викнем по една гърла и на админите да не са толкова строги (някой може да си намали warn-a) ха-ха-ха.... абе стриптииз имаше сряда в ПАПАРАЦИ а ма и аз не съм ходил там от 8 месеца да не би да са го затворили понеже никои не го споменава във форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDOE_ Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 DJgorro az te o4akvah otnovo da se poqvish v IRC, no pyk np, prosto iskah da te popitam naistina li nqma da ima problem za popitash za edna VIP karta za infinity za6toto ako e taka bih bil mnogo 6tasliv i 6te stana o6te po redoven ... o6te pove4e 4e sled 1 week mi minavat kandidat-studentskite izpiti .. i lqtoto i za men 6te doide .. 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 абе стриптииз имаше сряда в ПАПАРАЦИ а ма и аз не съм ходил там от 8 месеца да не би да са го затворили понеже никои не го споменава във форума? <{POST_SNAPBACK}> А къде ходи полвината град, батко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Стриптиз има в Калигула.Има и в Плазма....хм за там не съм съвсем сигурен. Аз предпочитам да си ходя в Петното или Найлона(къде другаде студент ще види пияния си преподавател а? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 папараци и инфинити тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 ..::Infinity::.. ..::plazma::.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 hora ne mislite li ,4e kato 4e li diskotekite sa ni malko sravnenie sas sofiiskite.Vqrno 4e sofia e po-golqma no i plovdiv ne e malak a ima max 10 clubs dori moje i po-malko. A li4no na men vsi4kite sa mi omraznali kato se po4ne ot chlga barovete ta 4ak i caligula i infinity ve4e ne mi haresvat mnogo mnogo. sega za lqtoto ste e hubavo ako napravqt nqkade otkrita diskoteka ne6to podobno na indy no po -golqma hi4 nqma da e lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 za lqtoto ste e hubavo ako napravqt nqkade otkrita diskoteka ne6to podobno na indy no po -golqma hi4 nqma da e lo6o <{POST_SNAPBACK}> 4e kakvo mu e loshoto na INDY?? Interesnoto e, 4e po zakritite clubove ne moje da se disha ve4e zaradi losha ventilacia (ili lipsvashta), a INDY - edinstveniq otkrit club ne se poseshtava. Nqmam obqsnenie!?... Mnogo e qko kogato ima party na "Electrica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 da tuka e mnogo prav bafi. Sno6ti v kaligula puknahme ot jega.Tva e edno ot nai slabo provetrenite mesta v Plovdiv. //offtopic sno6ti ima6e v programata mnoo golqma prostotiq.Koito e bil moje da potvurdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Prez poslednite niakolko sedmici v Plovdiv se otvoriha novi no6tni zavedenia.Tova sa Incognito v Trakia, Tra La La (biv6ata Florida), tazi ve4er otvaria Budha Cafe (biv6eto Milionerki). Niakoi pose6taval li e tia novite? Kakvo mislite za tiah? Mejdu drugoto za remont zatvori liubim club na mnogo plovdiv4ani. club Infinity. Cluba e v remont(ima6e nujda sled 1 godina i 9 meseca zdrava exploatacia). remontut 6te bude totalen i 6te otvori mnogo skoro. Na 14 oktomvri 6te e otkrivaneto. I taka kakvo mislite za novite kra4mi4ki? V toia forum ima mnogo mladi hora koito obikaliat iz zavedeniata i sabirat vpe4atlenia. Ako sum propusnal niakoe novo dobavete go davaiteeeeeeeeeeeeee Iskam da blagodaria na moderatorite ili adminite 4e premestiha tazi nova tema v starata koiato az pak biah suzdal za no6tnite clubove na Plovdiv. Blagodaria vi.naistina i e tuk miastoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Ami az jiveq na 20 metra ot Tra-la-la (bivshata florida) i moga da ti kaja che tam ima ne poveche ot 20-30 choveka na vecher. offtopic: (djgorro kato otvori Infinity ti shte bachkash li pak tam shtoto retro partitata mi bqha liubimite?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Az 6te ba4kam pak i pak 6te ima iaki retro partita. Na 14.10 otvariame Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Incognito... Преди 2 седмици в събота се озовах там и какво да видя - китна чалгатека. От селски тип. На вид заведението беше горе долу добре. Но музиката... Не може да се отварят нови и нови чалгабарове. Баси. А дните преди да ида пускали всякаква музика, но пусти късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Plovdiv e poludial s taia 4alga Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 daite da se razberem i niakoia ve4er infinity 6te raboti samo za nas i 6te e zatvoreno taka 4e da moje da idvat i nepalnoletni priatel4eta ot foruma. kajete koga? <{POST_SNAPBACK}> oo ako ima takava ve4er na "zatvoreni vrati" i puskat hora pod 18 zaduljitelno shte doida , ako me jelaete de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Az kato gledam kolko choveka sme pisali po taq tema spokoino shte se saberem daje prazno shte ostane.Drug e vaprosa che taq ideq sigurno shte si ostane neosashtestvena,makar i da e dosta dobra.Vse pak ako stane broite me i mene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Problema e v godinite Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 I az shte doida.Nikoga ne sam hodil v drugo noshtno zavedenie osven v PAPARAZI zashtoto sobstvenika mi e priatel no omrazva.Infiniti sigurno e zdravo?I ako moje da se uredi da mogat da vleznat i takiva pod 18 godini,kvo tolkoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Problema e v godinite <{POST_SNAPBACK}> djgorro да , това е голям проблем но ако може по някакъв начин да се осъществи това парти както каза ти "на затворени врати" ще е супер шоу за всички ни , ако стане това парти не мисля че ще има хора който да го пропуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 аз преди бях навит за подобно събиране, но свички имаме толкова различен музикален вкус, че няма да може да се угоди на всички, все ще има недоволни. според мен е неосъществимо, пък не може да се гарантира, че ще дойдат достатъчно хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 a be to da se uto4ni data i da e 100 % , az shte doveda dostat4no hora vqrno 4e shte ima nedovolni poradi muzikalnite stilove no da se nadqvame broqt im da e minimalen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Emi to ne moje vsichko da e idealno. A za tezi pod 18 god. naistina ne znam shtoto ako mine edna proverka i takava globa shte otnese zavedenieto che posle nqma da moje da proraboti pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 diskotekata ne pravi kupona! ti ako si si s kompaniqta, i priqtelite nqma6 nikvi problemi, de ne govorim ako ima i ne6to za piene/ne govorq za voda, i maimunsko napivane a samo malko za nastroenie/ nqma nikakvo znacenie kyde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 добре тогава, вместо да правим масовска среща, да си направим масовско напиване, тогава купона е гарантиран. събираме се на альоша и се режем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.