Erin Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Луксозен , удобен , енегономичен !!! Поради предстоящо преместване се разпродава почти всичко , което ми е по-обемисто. Стола е "Президент" , метална стойка и крака , люлеещ механизъм. Кожен. Закупен е август месец , гаранция 12 м. от дата на покупка , цена на покупка дидима на гаранционната карта 139 лв. Цена на продажба 90 лв. Намира се в Пловдив . за контакти тук и на тел. 0895 420848 извинявам се за качеството на снимките http://prikachi.com/images/574/2598574T.jpg ето ще една снимка : и сайт с повече инфо , тук се води пък "Докторски стол " Директорски стол Elite Chrome естествена кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината,метална хромирана основа Промоция 150 лв с ДДС Докторски стол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luncic Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Прощавай , но неразбрах цената последно каква е 150 лв. (промоция) или 90 лв. преди това , щото от мен имасх 75лв. най-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 ................ имасх 75лв. .............. съжалявам поне за сега тази цена не ме устройва , има интерес на 80 лв. така , че благодаря ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 добре , намалям с 10 лв. цената 80 лв. за този прекрасен стол , точно на 1/2 от това, което съм дал аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 60 лева давам. Ако някога паднеш на 60, то може да ми пишеш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 60 лева давам. Ако някога паднеш на 60, то може да ми пишеш ЛС дори нямах намерение да отговарям на коментара ти , благодаря за предложението , но не. столчето е запазено до неделя , на и без това скромната сума от 80 лв. за подобна мебел. нова на 3 месеца ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 моля темата да се затвори столчето е продадено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.