nerv Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Здравейте, Продавам въпросната карта памет MAXELL SDHC 4GB. Картата е чисто нова, закупена преди час от Метро. Оказа се, че не мога да я ползвам, защото не съм обърнал внимание, че фотоапаратът ми не е съвместим с този формат. Затова я предлагам за продажба. Закупена е за 19.19 лв с ДДС, цената която търся е 15 лв. http://picbg.net/img.php?file=11897988261c7add.jpg http://picbg.net/img.php?file=c883dd4e456d0ff3.jpg Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergione Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 По закон, имаш право да върнеш закупената стока, в срок от 30 дена след закупуването й, ако не си удовлетворен от нея. Провери мисля, че ставаше дума за член, от закона за защита на потребителя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 По закон, имаш право да върнеш закупената стока, в срок от 30 дена след закупуването й, ако не си удовлетворен от нея. Провери мисля, че ставаше дума за член, от закона за защита на потребителя... 7 дена е срока по ЗЗП чл.55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 По закон, имаш право да върнеш закупената стока, в срок от 30 дена след закупуването й, ако не си удовлетворен от нея. Провери мисля, че ставаше дума за член, от закона за защита на потребителя... Да това е от ЗЗП но срока ако не се лъжа не е повече от 7 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Нова цена: 12 лв!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 В Метро ЗЗП не е в сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmicWalker Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Oт къде си колега? Ако си от Пловдив ще бъде добре, защото съм заинтересован и може да се разберем нещо Мога да дам 10лв за нея още днес след 17.00 ! Ако имаш интерес, дай си номера да ти се обадя и да финишираме темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Oт къде си колега? Ако си от Пловдив ще бъде добре, защото съм заинтересован и може да се разберем нещо Мога да дам 10лв за нея още днес след 17.00 ! Ако имаш интерес, дай си номера да ти се обадя и да финишираме темата Здравей, От Пловдив съм, живея в Кършияка. Номерът ми е 088 88 44 935, можеш да ми звъннеш, но цената остава 12 лв. За по-малко не ми се дава, още повече, че имам на кого да я подаря, яко не я продам! Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Приключено!!! Темата може да бъде затворена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Съжалявам, че пиша в темата, ама как законите в Метро не важат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Съжалявам, че пиша в темата, ама как законите в Метро не важат? Специално този - Закон за Защита на Потребителя не важи, защото официално МЕТРО не продава на частни лица, а само на фирми, а за фирми ЗЗП не важи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Съжалявам, че пиша в темата, ама как законите в Метро не важат? ЗЗП е за физически лица, а в Метро могат да пазаруват само юридически т.е. фирми, та оттам идва и това положение. И на мен не ми е кеф от тая работа, ама това е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.