Jump to content
BulForum.com

Ne moga da instaliram nyakoi programi

Nibelung

Recommended Posts

blagodarya vi. Prochetoh vsichko i shte probvam da se opravya. Samo deto MS vinagi kazvat: aaa,nyama strashno,drypnetre si tuka 1 malko updeytche (samo 52 MB :angry1 ) i vsichko shte e nared. I posle sigurno polovinata mi programa shte bydat skapani.

Da - stana. Preimenuvah oleaut32.dll-a pod DOS , restartirah i instalirah DCOM98.

I programite se instaliraha i rabotyat.

Sega druga programa - Ethereal - mi se instalira bez syobshtenie za greshka , no kato ya startiram mi dava slednoto:

iphlpapi.dll file is linked to missing export ntdll.dll:rtllpv6AddressToStringA

i ne trygva.

Ne mislya , che e ot instaliraneto na dcom-a , zashtoto predi da go smenya ne sym ya probval.

Molya , pomognete mi i xa neya.

Sega druga programa - Ethereal - mi se instalira bez syobshtenie za greshka , no kato ya startiram mi dava slednoto:

iphlpapi.dll file is linked to missing export ntdll.dll:rtllpv6AddressToStringA

i ne trygva.

Доколкото разбрах си с Windows 98, защо тогава ти иска файл от NT? Сигурен ли си че тази програма върви под 98?

WinTasks DLL Library

ntdll - ntdll.dll - DLL Information

DLL File: ntdll or ntdll.dll

DLL Name: NT Layer DLL

Description: File that contains NT system functions.

Part Of: Windows NT

System DLL: Yes

Common Errors: File Not Found, Missing File, Exception Errors

Пробвай да разгледаш тук изглежда същия проблем като твоя:

http://miataru.computing.net/windows95/www...rum/151805.html

da - i pri men iskashe iphlpapi.dll - slojih go v windows\system , restartirah - nishto. Deinstalirah Ethereal-a , instalirah go pak - pak nishto.

Na tozi sayt ne kazvat nishto , shte potyrsya pri Google i MS.

Ako nyakoy se seti neshto - da pishe :(

Toq problem(za gre6kite pri instalaciqta) se poqvqva ako ima6 98 i XP ednovremenno. XPto preebava nqkvi .dllove na 98icata i kogat iska6 da installne6 ne6to na 98 ti vadi tupi gre6ki. Ako slu4aino ima6 XP i 98 imam edin FIX za 98 koito opravq tozi problem kazi ako iska6 da ti go ka4a i da si go drupne6.

То и на мен ми беше на друг дял ама то тва няма значение. С радост бих качил ФИКСА ама в момента диска не е в мен. Дадох го на един приятел и скоро ще ми го върне така че ще трябва да почакаш. Когато го кача ще ти кажа.

• 2 weeks later...

Pi4 ako ima6 o6te nuzda ot FIXa kazi da ti go pratq na e-mail toi e 500kb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...