Nibelung Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Unhandled exception error number: 0x80070725 Description: Incompatible version of the RPC stub s Win98SE sym , IE5.5(ne go polzvam) , DX8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 http://java.com/en/download/help/rpcstub.jsp Не знам ще помогне ли, но нищо не пречи да пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;321915 -виж и тук,но пише сьщото каквото и в на DeZoeker линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 blagodarya vi. Prochetoh vsichko i shte probvam da se opravya. Samo deto MS vinagi kazvat: aaa,nyama strashno,drypnetre si tuka 1 malko updeytche (samo 52 MB ) i vsichko shte e nared. I posle sigurno polovinata mi programa shte bydat skapani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGGS Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 nibelung stana li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Da - stana. Preimenuvah oleaut32.dll-a pod DOS , restartirah i instalirah DCOM98. I programite se instaliraha i rabotyat. Sega druga programa - Ethereal - mi se instalira bez syobshtenie za greshka , no kato ya startiram mi dava slednoto: iphlpapi.dll file is linked to missing export ntdll.dll:rtllpv6AddressToStringA i ne trygva. Ne mislya , che e ot instaliraneto na dcom-a , zashtoto predi da go smenya ne sym ya probval. Molya , pomognete mi i xa neya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Sega druga programa - Ethereal - mi se instalira bez syobshtenie za greshka , no kato ya startiram mi dava slednoto: iphlpapi.dll file is linked to missing export ntdll.dll:rtllpv6AddressToStringA i ne trygva. Доколкото разбрах си с Windows 98, защо тогава ти иска файл от NT? Сигурен ли си че тази програма върви под 98? WinTasks DLL Libraryntdll - ntdll.dll - DLL Information DLL File: ntdll or ntdll.dll DLL Name: NT Layer DLL Description: File that contains NT system functions. Part Of: Windows NT System DLL: Yes Common Errors: File Not Found, Missing File, Exception Errors Пробвай да разгледаш тук изглежда същия проблем като твоя: http://miataru.computing.net/windows95/www...rum/151805.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 da - i pri men iskashe iphlpapi.dll - slojih go v windows\system , restartirah - nishto. Deinstalirah Ethereal-a , instalirah go pak - pak nishto. Na tozi sayt ne kazvat nishto , shte potyrsya pri Google i MS. Ako nyakoy se seti neshto - da pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Toq problem(za gre6kite pri instalaciqta) se poqvqva ako ima6 98 i XP ednovremenno. XPto preebava nqkvi .dllove na 98icata i kogat iska6 da installne6 ne6to na 98 ti vadi tupi gre6ki. Ako slu4aino ima6 XP i 98 imam edin FIX za 98 koito opravq tozi problem kazi ako iska6 da ti go ka4a i da si go drupne6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 na tozi komp imam samo 98 , ama predi imashe i XP , kachi go (i kaji kyde e) PP.XP-to , razbira se beshe na drug dyal (clean install) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 То и на мен ми беше на друг дял ама то тва няма значение. С радост бих качил ФИКСА ама в момента диска не е в мен. Дадох го на един приятел и скоро ще ми го върне така че ще трябва да почакаш. Когато го кача ще ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Pi4 ako ima6 o6te nuzda ot FIXa kazi da ti go pratq na e-mail toi e 500kb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.