penchouglov Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Търря си 2 броя вътрешни тела от климатици.Трябват ми две 12-ки но предлагайте това с което разполагате. Ще съм много благодарен дори за координати на някой ваш познат който разполага с такова нещо. Изобщо всичко което може да ме доведе до покупка на вътрешни тела ще ми е от полза. За контакти ЛС(влизам постоянно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diggarss Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 в тракия срещу форума има магазин за климатици втора употреба миналия месец купих от тях няколко тела дванайските бяха около 60 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 А, аз мога да предложа чисто нови тела, при това професионално преработени за целта за която ти трябват. Преработено стенно тяло е 150лв. за касетъчни и подови тела мога утре да дам цена (не за друго, ами в момента не знам точно какво ми е останало) Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 в тракия срещу форума има магазин за климатици втора употреба миналия месец купих от тях няколко тела дванайските бяха около 60 лв Много благидаря за информацията. А, аз мога да предложа чисто нови тела, при това професионално преработени за целта за която ти трябват. Преработено стенно тяло е 150лв. за касетъчни и подови тела мога утре да дам цена (не за друго, ами в момента не знам точно какво ми е останало) Колега, какво имаш в предвид под преработени защото при всеки предлагащ понятието означава различно нещо. Интересува ме също цената за какъв размер е и дали си имат дистанционно с което ще мога да управлявам оборотите на вентилатора. Общо взето ако не ти представлява труднот дай колкото се може повече подробности и адрес ако е фирма ако не само телефон за контакт върши работа. Може да ми отговориш на ЛС за да не пълним темата с диалози. Ще купувам в началото на другата седмица така че ще се радвам на още предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.