Jump to content
BulForum.com

za ili protiv komersa v muzikata

FIXXXER

Recommended Posts

ako ti kaja 3 nekomersialni grupi ti daje ne si gi i 4uval. mnogo si tup. izob6to znae6 li kakvo e komersialna muzika ili samo ei taka se misli6 za profesor

Първо ако ще ме наричаш тъп,поне ме наречи тъпа.И второ,не знам ти какъв ди джей си,по сватби ли пускаш,по ресторанти ли :D ,но аз съм 100% убедена,че твоите 3 некомерсиални групи ще съм ги чувала.

Стига да не са в стил техно,хаус и пр,там наистина съм зле.

И пийс :tongue

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Оле,ти си много зле.Айде моля те да ми кажеш 3 некомерсиални групи.

znae6 li kakvo e komersialna muzika? a? kakvo pravi6 v tozi forum? mnogo si dale4

znae6 li kakvo e komersialna muzika? a? kakvo pravi6 v tozi forum? mnogo si dale4

Абе ти луд ли си,психар такъв.Какво съм ти казал толкова,че ме нападаш като луд.Боже...

Първо ако ще ме наричаш тъп,поне ме наречи тъпа.И второ,не знам ти какъв ди джей си,по сватби ли пускаш,по ресторанти ли  :D ,но аз съм 100% убедена,че твоите 3 некомерсиални групи ще съм ги чувала.

Стига да не са в стил техно,хаус и пр,там наистина съм зле.

И пийс  :tongue

iavno 4e si vurla 4algadjiika. 4algata e super komersialna. az ne ti govoria 4a liubimite ti 4alga klubove kudeto se sabirate ot selianin nagore. a kolkoto dali sum dj rabotia v edin ot nai golemite plovdivski no6tni klubove v koito niama 4alga. rabotia v edin ot tezi tri cluba. 6te ti gi izbroia. izberi si edin i 6te poznae6 kude rabotia. SANTO, PAPARAZI, INFINITY

ди джей,слушай сега малко умни работи.Спри с тая реклама какъв велик ди джей си,щото и трите заведения са супер селски и комерсиални.За жалост и в трите съм бил и в трите ди джейте пускат нааай-комерсиалната музика и са леко слабички-нямат усещането за музика/аз имам представа от музиика ако ще ме контрираш/.Не се обиждай и не говори глупости без да знаеш за какво става въпрос

абе ,момче, спри се бе!!! ти взе да ни определяш какво слушаме! да не си някаква врачка? баси извратеняка! какво почна да се заяждаш??? тук се пита какво ни е отношението към комерсиализма. всички си казахме мнението, само ти спориш! не ме ебе къде бачкаш! клубовете са хубави, ама май ти не заслужаваш да работиш там! малко по-спокойно, а! извиняват ти се, а ти продължаваш! как ме изнерви, майна!

6te poznae6 li v koi ot trite

Тъпанар такъв,виж колко си малоумен бе,това са най-тъпите,гнусни,повръщани места в цял Пловдив.Мизерни места,където се събират гадни наследници на борчетата,малоумни селяни с малко повече пари в джоба на панталона си долче и габана от Кап.Райчо,както и тиийнеиджъри,които се напиват до безпаметност.Не ми пука къде работиш,защото и трите места са под всякаква критика.И ако ми кавеш ,че там се пуска некомерсиална музика,ще те призная за най-големия идеот!

ди джей,слушай сега малко умни работи.Спри с тая реклама какъв велик ди джей си,щото и трите заведения са супер селски и комерсиални.За жалост и в трите съм бил и в трите ди джейте пускат нааай-комерсиалната музика и са леко слабички-нямат усещането за музика/аз имам представа от музиика ако ще ме контрираш/.Не се обиждай и не говори глупости без да знаеш за какво става въпрос

ako vi niama vas selianite nie znaem kakva muzika da puskame no kakvo da pravim kato vi ima. i ot trite zavedenia dj-te se poznavame i vi komentirame. ako ti pusna 2 par4eta koito ne sa komersialni na tretoto 6te si vzeme6 biri4kata i 6te si ide6 i posle az 6te imam problemi s 6efovete. zatova az ti kazah 4e sum protiv komersialnata muzika v clubocete. tia e za niakoe radio ili televizia. izviniavai ako ima ne6to no ot 10 godini pravia tova i mi e mnogo dobre poznato vsi4ko tova

Тъпанар такъв,виж колко си малоумен бе,това са най-тъпите,гнусни,повръщани места в цял Пловдив.Мизерни места,където се събират гадни наследници на борчетата,малоумни селяни с малко повече пари в джоба на панталона си долче и габана от Кап.Райчо,както и тиийнеиджъри,които се напиват до безпаметност.Не ми пука къде работиш,защото и трите места са под всякаква критика.И ако ми кавеш ,че там се пуска некомерсиална музика,ще те призная за най-големия идеот!

puska se komersialna muzika blagodrenie na vas selianite

iskreno se izviniavam na vsi4ki koito obidih po edin ili drug na4in. iavno govorim na 4ujdi ezici i zatova. o6te vednuj izviniavaite. az gledam ot profesionalna gledna to4ka a vie ot suvsem druga. IZVINIAVAITE

абе, мухльо, махай се оттук! само глупости говориш! стига си нареждал все едно си голяма работа. и ако толкова държиш на некомерсиалното, би трябвало да се опънаш на шефовете или просто да си хванеш пътя! а, сега ако обичаш се спри, за да не си разваляме настроението!

така по-бива, колега! само не знам каква е тази "професионална" гледна точка. нали се иска твоето лияно мнение?

puska se komersialna muzika blagodrenie na vas selianite

Абе,ти на разбра ли ,че не е уместно да ме причисляваш към аудиторията на твоето заведенийце,там са селяните.

И така и не каза твоите 3 некомерсиални групи,ди джеиче!

абе, мухльо, махай се оттук! само глупости говориш! стига си нареждал все едно си голяма работа. и ако толкова държиш на некомерсиалното, би трябвало да се опънаш на шефовете или просто да си хванеш пътя! а, сега ако обичаш се спри, за да не си разваляме настроението!

така по-бива, колега! само не знам каква е тази "професионална" гледна точка. нали се иска твоето лияно мнение?

muhlio 6te vika6 na ba6ta ti

Хаха,на баща ми ли,бе?Боже...слуашай ди джейче,аз отивам да слушам the CURE,които ти едва ли си чувал.Няма да се занимавам с теб вече.Така и не ми каза 3 некомерсиални групи.МОже би за теб това са destiny^s child,dmx i U2.HAHAHA

Абе,ти на разбра ли ,че не е уместно да ме причисляваш към аудиторията на твоето заведенийце,там са селяните.

И така и не каза твоите 3 некомерсиални групи,ди джеиче!

v auditoriata na moeto zavedenie ne vlizat 4algadjii. ti puk kude se pri4isliava6. kogato imam u4astie v Plazma 6te ti pi6a i 6te te pokania da 4ue6 ne komersialna muzika. 4ui tri ne komersilani grupi i izpalniteli DJ MOUSE,TONY THOMAS,THE BREATFREAKERS. e, ne prili4at na kondio, i ostanalite ama si gi zapi6i niakude za ob6ta kultura. uspeh

Abe horata sa go kazali...parite vurtqt sveta. Kakvoto i da si govorite, nqma li komersializum, zna4i ne e napraveno nishto zna4itelno, koeto da ne mojesh da go svurshish i sam.

Ako ne vi kefi komersialnostta, karaite si karucite made in BG by grand-grand...-father, shtoto dori edno kolelo da si kupite ot magazina, to pak e komersialna stoka, shtoto e v seriina prodajba.

Хаха,на баща ми ли,бе?Боже...слуашай ди джейче,аз отивам да слушам the CURE,които ти едва ли си чувал.Няма да се занимавам с теб вече.Така и не ми каза 3 некомерсиални групи.МОже би за теб това са destiny^s child,dmx i U2.HAHAHA

pro4eti po nadolu ne komersialnite grupi ili izpulniteli i si gi zapi6i. upeh i pozdravi znae6 na koi

Abe horata sa go kazali...parite vurtqt sveta. Kakvoto i da si govorite, nqma li komersializum, zna4i ne e napraveno nishto zna4itelno, koeto da ne mojesh da go svurshish i sam.

Ako ne vi kefi komersialnostta, karaite si karucite made in BG by grand-grand...-father, shtoto dori edno kolelo da si kupite ot magazina, to pak e komersialna stoka, shtoto e v seriina prodajba.

evala ti praim brato4ka.

диджея, вземи се спри, а! направи 100 тъпи забележки и к'во, нищо смислено не каза! ти каква музика слушаш. първо каза,че в яките ти клубове пускаш комер заради шефовете, после каниш HEKTIK да дойде да види какво е некомерсиалното, еми еби му майката - май нещо се обърка в глупостите дето ги разправяш, аа?

v auditoriata na moeto zavedenie ne vlizat 4algadjii. ti puk kude se pri4isliava6. kogato imam u4astie v Plazma 6te ti pi6a i 6te te pokania da 4ue6 ne komersialna muzika. 4ui tri ne komersilani grupi i izpalniteli DJ MOUSE,TONY THOMAS,THE BREATFREAKERS. e, ne prili4at na kondio, i ostanalite ama si gi zapi6i niakude za ob6ta kultura. uspeh

Не харесвам такъв стил музика.Както казах по-горе.А от чалга си нямам и предства.Ясно?А в Плазма няма да стъпя,ако ще пари да ми дават.Толкова си елементарен.

Дй джей Симпъл Майнд

диджея, вземи се спри, а! направи 100 тъпи забележки и к'во, нищо смислено не каза! ти каква музика слушаш. първо каза,че в яките ти клубове пускаш комер заради шефовете, после каниш HEKTIK да дойде да види какво е некомерсиалното, еми еби му майката - май нещо се обърка в глупостите дето ги разправяш, аа?

nese oburkah be priatel4e. vreme e ot niakude da zapo4nem da vi vazpitavame.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...