samkijot Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aY9QKoKB_EU 06:36 ... при мен такава ръчка на издигнатата платформа липсва да не е някакъв бъг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Най-вероятно...Защото няма как при вас да я няма,а на видеото да я има.Много хора се оплакваха,че PC версията има бъгове,тъй като е порт от конзола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 .. това място се оправя с един патч(не помня точно как се казваше и откъде можете да го изтеглите, ама като питате google, той ще ви каже). изиграх я. малко по-детска ми се стори от по-старите игри от поредицата. combat движенията са еднотипни и като цяло битките са доста скучни. единствено jump&catch елементите биват. сюжета е повече от банален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 .. това място се оправя с един патч(не помня точно как се казваше и откъде можете да го изтеглите, ама като питате google, той ще ви каже). изиграх я. малко по-детска ми се стори от по-старите игри от поредицата. combat движенията са еднотипни и като цяло битките са доста скучни. единствено jump&catch елементите биват. сюжета е повече от банален. Na men mi haresa. Sega cukam na darksiders, koiato ima dosta elementi ot prince no e dosta po-iaka. Preporuchvam ia na vsichki, nai-mnogo me grabna za poslednite niakollko godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.