maina_pld Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Здравейте. 8 месечно мъжко Питбулче си търси нови стопани Кучето е хубаво но много палаво и твърдоглаво... Нямаме възможност да го гледаме тъй като иска много грижи и за това търсим хора които искат да гледат куче и имат времето да се занимават с него. Нямам снимки но имам клипче от 01.08 преди 2 месеца.. Сега е малко по пораснал. http://www.youtube.com/watch?v=mXxajty-E9A Ако ви интересува нещо питайте тук или на скайп : KrivnaL град Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Имам Интерес Ако може по някакъв начин да разберем skype:scoobyto или ако ти е удобно пиши ми номера си на ЛС и да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pld Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Кучето вече има нов собсвеник Извинявам се на хората на които не бе позвънено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.