gagarin Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Придавам Honda Takt 50цц ,в отлично састояние с нова бяла боя и гуми,развалено е само вакум кранчето (от време на време отказва да затваря ) .Нямам снимки но няма и драскотина по него. Документи има но нямам пари да го регистирам и си имам пистов и скутер и този Такт (тои не ми трябва ) Цена : 250 лв 0897264708-при вапроси званнете ! Причината за продажба е споменах по горе вече,имам др мотори и този не ми трябва ! А цената е такава защото ми тряват спешно пари ! Скутерчето е идеално ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Моля те качи снимки за да го видим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 нямам с какво да го снимам,но ви уверявам че ваншния вид е като на картинка,само 1 вакум кранче за 20 лв иска Забравил сам да спомена.че мотора е след основен ремонт на около 400 км (такмо излиза от разработка ) Модератор: Няма да е зле да дадеш повече информация. Има няколко разновидности на Хонда Такт и ако не знаеш твоят коя се води, поне кажи годината на производство. Спомени големината на резервоара, колко километра се изминава с един резервоар, какви конски сили е и т.н. 89-та година е,резервуара е 3 литра (колко км се мн незнам защото сега излиза от разработка и тогава ще си проличи) Трябва му само вакума и 1 акумолатор за 25 лв (сух, и то UPS става) и мотора е идеален. От Пловдив сам,кв.Гарин Mod: Значи явно е модела Full Mark с 5.8 к.с. Такт-а не е от наи-старите но пак е с оделен преден калник,89 - година Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 http://img832.imageshack.us/gal.php?g=0291x.jpg ето и снимки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 230 лв. Спешно !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted October 27, 2010 Author Share Posted October 27, 2010 Продаден е....... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.