Jump to content
BulForum.com

Продавам Honda Tact

Recommended Posts

Придавам Honda Takt 50цц ,в отлично састояние с нова бяла боя и гуми,развалено е само вакум кранчето (от време на време отказва да затваря ) .Нямам снимки но няма и драскотина по него.

Документи има но нямам пари да го регистирам и си имам пистов и скутер и този Такт (тои не ми трябва )

Цена : 250 лв

0897264708-при вапроси званнете !

Причината за продажба е споменах по горе вече,имам др мотори и този не ми трябва !

А цената е такава защото ми тряват спешно пари !

Скутерчето е идеално !

нямам с какво да го снимам,но ви уверявам че ваншния вид е като на картинка,само 1 вакум кранче за 20 лв иска

Забравил сам да спомена.че мотора е след основен ремонт на около 400 км (такмо излиза от разработка )

Модератор: Няма да е зле да дадеш повече информация. Има няколко разновидности на Хонда Такт и ако не знаеш твоят коя се води, поне кажи годината на производство. Спомени големината на резервоара, колко километра се изминава с един резервоар, какви конски сили е и т.н.

89-та година е,резервуара е 3 литра (колко км се мн незнам защото сега излиза от разработка и тогава ще си проличи)

Трябва му само вакума и 1 акумолатор за 25 лв (сух, и то UPS става) и мотора е идеален.

От Пловдив сам,кв.Гарин

Mod: Значи явно е модела Full Mark с 5.8 к.с.

Такт-а не е от наи-старите но пак е с оделен преден калник,89 - година

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...