FindAndKill Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Значи проблемът е следния когато пусна някаква игра която изисква по силна видео карта (но все пак да покривам изискванията на играта)компютърат ми се бъгва... екрана ми се размазва на едни червени петна(не мога да дам скрееншот няма начин..) и се рестартирва след като се рестартира се изключва след което и сам се включва ? Картата ми е NVIDIA GeForce 9600 GSO windowsa ми е чисто нов драйверите са от диска на видео картата не съм ги upd.. Моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Слабо захранване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 ...или прегряване на процесор/видео. Относно захранването може да провериш с волтметър кляка ли сериозно 12V линията като пуснеш игра. За прегряване на видеото - дръпни си Furmark, пусни му "stability test" в прозорец и можеш да гледаш температурите през това време. За процесора пробвай с Orthos или подобна програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 С какво се охлажда картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.