Jump to content
BulForum.com

Китари..

velvet_underground

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже къде мога да ида да ми оправят китарата/акустична/,защото едно прагче е потънало и грифа още малко ще падне след едно не много леко падане на земята

Мисля,че някъде около Мария Луиза имаше майстор на инструменти,но не знам точно къде се намира.

Имаше едно време едно студио Хранов (Chranov), което правеше и поправяше китари. Преди около 4 години местоположението му бе в сградата зад хотел Лайпциг, но след това по непотвърдена информация студиото било преместено някъде до военна болница. Предполагам, че същото нещо съществува и днес... някъде.

velvet_underground,

Има няколко начина за оправяне на ситуацията.

1. В стил "Направи сам" - ако не си много вързан в ръцете (или кухарката не е от много скъпите) купи си за 1.50 лв епоксидна смола, смеси по указанието и леко нанеси по леглото на позицията (прагчето), след което го постави, намести и чакай примерно 24 часа да се стегне смолата. Ако бражди, трябва да се мине нежно с фина пила до изравняване с околните.

2. Имаше една фабрика "Пълдин М" за мебели и китари, сега не съм сигурен дали съществува, ама би трябвало да е в южната част на надлез "Родопи". Там можеше да стане едно време. Между другото може още да я има - оня ден видях Ванката (басист на "Рицари на огъня" и майстор в цеха) да се набира натам, така, че търси Ванката.

3. При Наско Пангелов на улица "Иван Вазов", музикалния му магазин е малко след библиотеката в посока гарата, отдясно. Там може би ще намериш някаква информация, защото той познава сума народ.

4. Ако имаш други въпроси, мога и аз да ти помогна

Благодаря много:))Сам няма да я оправям,щото все пак си е майсторлък,но ще мина през магазина на Вазов

Taka neka vi kaja ne6to za Hranov ... Toi v momenta vaob6te ne e tova , koeto be6e . Ve4e e dqdka i ne moje da gi opravq .. Poznavam go li4no ;)

4oveka na Ivan Vazov sa6to go znam , toi moje da pomogne ..

{teq gi poznavam dobre , za6toto ba6ta mi e v biznesa :tongue }

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...