Finish him !!! Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 http://loop.bg/page.php?p=loop_all_around За това иде реч.. интересно ми е някой ползва ли го ? Някакви мнения? Каква е скоростта.. навсякаде ли има "сигнал".. стабилен ли е и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Нищо по различно от това - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=81384 Като параметри и прочие - ако ти е за основен НЕТ - ПРОСТО забрави! За нещо допълнително за извън вкъщи - става. НО ако си на някъкъв бърз нет в къщи - тук НЕРВИ ще са нужни Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Нищо по различно от това - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=81384 Като параметри и прочие - ако ти е за основен НЕТ - ПРОСТО забрави! За нещо допълнително за извън вкъщи - става. НО ако си на някъкъв бърз нет в къщи - тук НЕРВИ ще са нужни да кажем че ще го ползвам навън примерно ... от финансова гледна точка става ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 За 12,45 лв. на месец... При условие че излизаш МНОГО извън града и ТИ трябва нет по спешност - ДА! Иначе търсиш свободни точки - има доста вече из градовете. Другия вариянт е от Wi-Max операторите. Нямат лимит по трафик и скоростта е доста по висока За качеството на връзката на Мтел - виж ми спийдтестовете по долу из темите. Но поне се изненадах че имам някъкъв нет във Видинския край.. Е не беше EDGE а GPRS но пак ФБ си цъках Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Като цена е доста добре, при условие, че всеки месец ще ти трябва нет по тоя начин. И ходиш на места, където има ПОНЕ EDGE покритие. Все пак е неограничен, и колкото и да е бавен понякога, ограничението е много лошо нещо. Аз карах досега на предплатен и в един момент ми писна и си продадох модема. На местата, където ми трябваше, все на EDGE се свързваше, и скоростта тази година беше по-трагична от миналата, и ми писна. Отделно 50-100-200 МБ лимит е изключително малко за почти всичко освен ICQ и такива. Един-два мейла ако получиш с атачъмнт някой, и край. Да не говорим ако нещо като Хрома тръгне без да те е питал, да се ъпдейтва скришом. Тъй че си е доста добре, дори на 128 кбита като падне скоростта като сложат кап-а, което е 16 кбайта, пак е ок, стига да ги държи. Тъй че ако си навит на тая цена, остава да прецениш където ще го ползваш какво покритие има. Мтел уж имат най-добро покритие (затова аз преди време взех от тях), но... пък и за тази цена мисля че си заслужава. Аз така или иначе ако съм навън, ползвам вече само ICQ/Gtalk, през обикновен GPRS, 1-2МБ общо, към 2-3 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Търся вариант за нет когато съм на работа нощна смяна.. и това като че ли ми изглежда най-изгодно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 2,5GB през телефона са практически неограничени... Търся вариант за нет когато съм на работа нощна смяна.. и това като че ли ми изглежда най-изгодно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Викам аз ли не чета добре кво стаа Интернет навсякъде с LOOP ALL AROUND С LOOP ALL AROUND грабваш: * неограничен интернет за твоя лаптоп или домашен компютър само за 12,45 лева на месец * непрекъсваща интернет връзка навсякъде и по всяко време на деня * безплатен Vodafone модем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Мисля трябва да си лупър.. смисъл може да искат и сим карта с абонаментна програма за гласова телефония да ти вържат към тая. Иначе предложението е добро Поне за сегашните стандарти... Аз ползвам Го Ънлимитед допълнителен пакет на Глобул. 2.50лв- неограничен 128кбпс. Става за скайп, навигация. Отнема 1-2 мин да си провериш пощата. През телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Да ама бачкаше за конкуренцията Ся се сети и от къде се познаваме и мое пием кафе някой ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Защо някой като попита дали въпросен МОБИЛЕН интернет е изгоден, все пишете (не само в този форум), че ако ще се ползва вкъщи не е изгоден. Нали си пише мобилен, ако беше за домашен щеше да е стационарен. Иначе Loop All Around е със същите условия като M-Tel Surf Non Stop, като изключим че таксата не е 24.90, а наполовина. Между другото една позната си го ползва вкъши и е супер доволна, само че не сваля като луда както ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.