Bapr Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Купувам видео карта на PCI слот Задължително със ТВ изход предимство за тези които работят и под Уиндоус 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 На PCI или PCI-E??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 На PCI или PCI-E??? PCI Проблема ми е , че картата ми , която е на PCI-e няма Composite (има само component и HD). Ако някой се сеща как по друг начин да си вържа TV-то , ще съм безкрайно благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Здравейте.Продавам видеокарта nvidia geforce4 mx440 pci ,tv-out ,64 mb ,пасивно охлаждане.Драйвери за 7 ца в саита на nvidia .Цена 30 лв.Тел. за контакт 0897961643 .Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Нещо такова, няма ли да свърши работа? Чак още една видеокарта ми се струва прекалено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Нещо такова, няма ли да свърши работа? Чак още една видеокарта ми се струва прекалено. Имам един такъв от ATI карта - не върши работа lz2ksl , мога да ти предложа не повече от 15лв. , но след тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Колега,съжалявам но не мога да я дам за 15 лв.Успех в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Досега не съм виждал компютър да работи с PCI + PCI-E видеокарти едновременно. Много ли ти е ценна PCI-E видеокартата? Защо не я разкараш и да вземеш друга, която има TV-Out? edit: Мога да ти намеря и нещо такова, от VGA прави TV + VGA сигнали, излиза към 28 лв: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Досега не съм виждал компютър да работи с PCI + PCI-E видеокарти едновременно. Много ли ти е ценна PCI-E видеокартата? Защо не я разкараш и да вземеш друга, която има TV-Out? edit: Мога да ти намеря и нещо такова, от VGA прави TV + VGA сигнали, излиза към 28 лв: Мисля , че си прав. Ще гледам да сменя тогава картата или телевизора. Другият вариант е да намеря преходник YPbPr към Composite или RGB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergione Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Интересни предложения дават колегите тук, ще спомена само едно по-просто решение: - Проверете дъното, дали притежава TV-Out Connector, към който да се присъедини планка със съответните изводи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Мога да ти предложа следната карта: RAGE PRO 8MB PCI VGA TVOUT PAL Цена:10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.