Jump to content
BulForum.com

търся Видео Карта

Recommended Posts

На PCI или PCI-E???

PCI

Проблема ми е , че картата ми , която е на PCI-e няма Composite (има само component и HD). Ако някой се сеща как по друг начин да си вържа TV-то , ще съм безкрайно благодарен :)

Здравейте.Продавам видеокарта nvidia geforce4 mx440 pci ,tv-out ,64 mb ,пасивно охлаждане.Драйвери за 7 ца в саита на nvidia .Цена 30 лв.Тел. за контакт 0897961643 .Поздрави.

Нещо такова, няма ли да свърши работа? Чак още една видеокарта ми се струва прекалено.

Имам един такъв от ATI карта - не върши работа

lz2ksl , мога да ти предложа не повече от 15лв. , но след тест

Досега не съм виждал компютър да работи с PCI + PCI-E видеокарти едновременно.

Много ли ти е ценна PCI-E видеокартата? Защо не я разкараш и да вземеш друга, която има TV-Out?

edit: Мога да ти намеря и нещо такова, от VGA прави TV + VGA сигнали, излиза към 28 лв:

connect_laptop_to_tv_scan_converter_box.jpg

7743dgmbig.jpg

Досега не съм виждал компютър да работи с PCI + PCI-E видеокарти едновременно.

Много ли ти е ценна PCI-E видеокартата? Защо не я разкараш и да вземеш друга, която има TV-Out?

edit: Мога да ти намеря и нещо такова, от VGA прави TV + VGA сигнали, излиза към 28 лв:

Мисля , че си прав.

Ще гледам да сменя тогава картата или телевизора. Другият вариант е да намеря преходник YPbPr към Composite или RGB.

Интересни предложения дават колегите тук, ще спомена само едно по-просто решение:

- Проверете дъното, дали притежава TV-Out Connector, към който да се присъедини планка със съответните изводи!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...