djadomraz Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Kettler Calypso Тренажора има 2 проблема - едната пластмаса отстрани на рамката се е откачила (в следствие един ремонт майстора я откачи след това я залепи с топъл силикон но аз я разлепих после за да затегна един болт и като нямам такъв пистолет пробвах да я залепя с двойнолепещо тиксо но то държа няма и седмица) Другия проблем е че започна да скърца. Вероятно е заради това че го местим и трябва да се затягат периодично едни болтове но го ползваме един път на седмицата и решихме че ни е съвсем излишен. Тренажора си е добър и стабилен и няма нищо общо с евтините боклуци от WS Teleshop и подобни. Отчитайки проблемите и че е на около 6 години вече (не че е ползван кой знае колко освен за закачалка) го пускам на цена 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Имам сериозен интерес ако може звънни или призвъни на този телефон да се разберем къде да го видим 0885444078 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Да ама телефонния номер има 1 цифра в повече и не знам коя е тя. Пробвах да звънна на телефона от подписа ти но не ми вдига никой... Намерихме се Едит: ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.