dqdo_koleda Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Енергийните гривни Power Вalance са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. Те помагат за здравето и енергийното равновесие на човешкия организъм и служат като бариера за лошите негативни енергии. Подходящи са при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако през свободното време обичате по-динамичните спортове, като: плуване, тенис, футбол и др. Допълнителна визуална информация може да се ползва от десетките видеоклипове в Интернет: Имам черна размер Л и М, жълта размер Л, бяла, синя, червена, розова размер Л, имам по 2 броя от всяка. цена 30лв 25лв 20лв за брой, при покупка на повече от една-намалям цената. Гривните са нови в кутии, снимките са реални! За връзка 0899348311, или лично тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Нова цена за това което е останало 25лв/брой - все още имам от всички цветове на снимката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Само М размер ли са останали или има и Л защото на снимките се вижда само м Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 На снимките са М, но имам и няколко броя Л-ки черна жълта и прозрачна/ на която нямам снимка/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko_8915 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Здрасти интересуваме имаш ли зелен цвят гривна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 Не нямам зелени /поне за сега/. Цветовете които имам се виждат на снимките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaka_ani Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 А от къде си колега? Ще искам 1-2 за Пловдив.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 От Шумен съм пращам с наложен платеж "отвори преди да платиш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 20лева/брой .... Актуални цветове и размери: черен - Л и М, червен - М , син- М , жълт - Л , прозрачен - Л Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 1 брой черна М още 1 брой черна Л обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissy Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Искам една бяла гривна размер М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 поръчах си 1 брой за Пловдив! Ако има някой друг желаещ да сигнализира, за да излезе по-евтин куриера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissy Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Искам още една черна размер : S Препоръчвам на всеки да си вземе , гривните са оригинал вече взех една + това човека е точен и всичко е Ок !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 цена само за жълтите 15 лв. п.п. това трябва да е позволено Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxmx Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 само жълтите ли са 15 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paston Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 имам въпрос как така др-де тези гривни са по 80 лв а ти ги предлагаш на повече от -50% ??? как може да сме сигурни че не ни продаваш някой боклук ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 За да няма повече спекулации с гривните мисля,че продавача трябва да ни уведоми дали имат специален скреч код за проверка на задната страна на кутията! http://power-balance...l-power-balance Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Спекулации ....?! Гривните които продавам нямам "стреч код" , който струва 10 стотинки, а и време нямам да платя на някой да вкара във базата данни моите истинските номера /пак 10 стотинки на номер/ Доста хора си купиха-оплаквания няма. Всички получиха стоката си с опция "отвори преди да платиш", споменаха ми че няма разлика от това което се продава по 78лв в моловете и др. места ... Мога да добавя и следното: във официалния сайт няма проверка за афтентичност /и не само в него/ а само в БГ сайта ?! А в официалния сайт няма оторизиран дистрибутор за БГ или аз пропускам ...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luncic Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Добре как да има оплаквания от какво да се оплачат , чче не работят ли ... ? а може ли и една снимка отзад на кутията , за да видим този код и как така 10 ст. на код , ти ли ги произвеждаш или те идват до колкото знам с код-чета отзад ???? Ако цялата работа се прави в твоя цех , то много ясно , че ще ти излезе 10 ст. , но въпроса е , че Те пристигат ТАКА ? хайде моля ви и аз имам интерес и то много голям ако мога да взема нещо за 50% от реалната му цена , искам две , само чакам обяснение за КОД-а и снимка на гърба на опаковката ! ето и твоя комектар , прилагам писмото Ти до мен , аз прецених за себе си , нека всеки сам прецени за себе си от това изказване : "Здравей! какво точно те интересува за да ти обясня ... В поста си исках да кажа че тия "уж' оригиналните могат да се направят такива, всеки може да поръча 10 000 стреч кода и да вкара номерата им в база данни - и така само неговите гривни са оригинални, а на останаите ментета. Гривната е парче силикон с холограма от двете страни - няма какво толкова да прави скъпо а камо ли 78лв .. всеки сам си преценяа за какво и как да си даде парите ! поздрави .. п.п. ако решиш пиши имам още единични бройки ... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 @ Luncic благодаря за спестените обясния. Ето все пак снимка на обратна страна на кутията. Прословутия стреч код трабва да е на мястото където пише UPC. Междудругото питам се аз, само ние БГ-тата ли носим оригинали със стреч код, ония "баламурници" - американци, испанци, англичани и т.н... все ментаци у тях се продават ! Налични в момента: М-ки: сини червени Л-ки: жълти прозрачни и черна/само 1 остана/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 @ Luncic благодаря за спестените обясния. Ето все пак снимка на обратна страна на кутията. Прословутия стреч код трабва да е на мястото където пише UPC. Междудругото питам се аз, само ние БГ-тата ли носим оригинали със стреч код, ония "баламурници" - американци, испанци, англичани и т.н... все ментаци у тях се продават ! Налични в момента: М-ки: сини червени Л-ки: жълти прозрачни и черна/само 1 остана/. искам две М-ки сини за 15 лв. става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luncic Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 я каква стана тя http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=97528&st=0&p=1495412132entry1495412132 -------------------------------------------------------------------------- Продавам POWER BALANCE гривни ! ----- maspas Posted 20 November 2010 - 21:11 www.powerbalance.com цена: 35 лв. бройката, ДВЕ за 60 лв !!! This post has been edited by maspas: 21 November 2010 - 00:32 ------------------------------------------------------------------------- понеже твоите са на границата и ти реши да закупиш времено от тук , че да си ги продаваш по твойте 35 лв. lol или сега ще блесне едно обяснение , как ги взимаш за лична употреба, че твойте са ........ и понеже тук в тази тема се подкрепяте и двамата продавачи на тема оргигиналност и достоверност на продукта, смея да твърдя , че и двамата сте измамници. п.с. писах на модератора и обясних моя интерес и коментар по тази тема, миналият път се извиних на мaspas, понеже додоколеда беше казал , че за 0.10 ст. можело да се сложи баркод , а да продавате случайно бандероли ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 п.с. писах на модератора и обясних моя интерес и коментар по тази тема, миналият път се извиних на мaspas, понеже додоколеда беше казал , че за 0.10 ст. можело да се сложи баркод , а да продавате случайно бандероли ??? "Модераторът" съм бил аз, но тъй като не схванах точно, какво всъщност ме пита Luncic в ЛС-то си, го помолих да ми прати второ ЛС, че да го доразбера (все още чакам отговора). Сега обаче ще помоля обичайното, което винаги правя в подобни случаи - не се разправяйте в темите за продажби, а го правете в темата за коментиране проблемите в раздела. Виждам, че продавачът е дал снимка в близък план на задната страна на кутийката и това би трябвало да е достатъчно за потенциалните купувачи да си решат за себе си дали да купуват или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissy Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Моля те да ми запазиш черната и прозрачната до 1 - 2 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanns Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Пичуи, някой може ли да даде разумно обяснение защо да дам 30 лв за това парченце гума като ги има по $1-2 http://shop.ebay.com/i.html?_kw=power%20balance&_fcid=34&_jgr=1&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 ? Въпроса ми е сериозен и живо се интересувам от това как най-евтино да си балансирам пауъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.