CARROT Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Търся Siemens me45 или sl45 предложете нещо. За предпочитане по-новичко и запазено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 za sl45 kakvi pari4ki dava6 s 32 card Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeO Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 kolko pari dava6 za sl45i bez mmcard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 Ами честно казано трябва видя какво е състоянието на машинките. Каква е батерията. Колко време издържа с едно зареждане. Такива неща. Карта си имам тя не ми трябва. Ако тва ще намали цената Нали знаете за втора употреба много зависи от това какво е състоянието. Дали е изпускан и такива неща. Честно казано държа на телефона ако ми хареса в какво състояние е няма да се стискам. От мн време ми е легнал на сърце Вие колко търсите за вашите машинки. Кога мога да ги погледна. И дали има начин да се разходим до сервиза на мой приятел да ги погледне и замери батерииките. Ориентирайте ме какви парички горе долу им търсите. Пък ако наистина ги харесам няма да се пазаря много много Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 Значи 90лв без карта и 120лв с карта ми се струва разумна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.