amam Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Здравейте, Някой може ли да ме насочи към Чейндж бюро в ПЛОВДИВ, където да продават румънски ЛЕИ или банка, проверих на доста места но не можах да открия. Пускам темата тук, защото не намерих по-подходящ раздел. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЧАСТНИ СДЕЛКИ (трябва ми разписката че съм ги обменил) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Здравейте, Някой може ли да ме насочи към Чейндж бюро в ПЛОВДИВ, където да продават румънски ЛЕИ или банка, проверих на доста места но не можах да открия. Пускам темата тук, защото не намерих по-подходящ раздел. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЧАСТНИ СДЕЛКИ (трябва ми разписката че съм ги обменил) Чейнджа до копчетата.Заставаш с гръб към сладкарницата, гледаш на... 1часа и ще го видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Чейнджа до копчетата.Заставаш с гръб към сладкарницата, гледаш на... 1часа и ще го видиш. Мерси колега в Понеделник ще го пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 темата е за изтриване. мерси на колегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.