Jump to content
BulForum.com

Продавам GPS Goclever 5066fmbt(Почти нов е )

Recommended Posts

Здравейте продавам си Gps-а който е на 1 месец .Причината за продажбата е че ми е подарък но аз така и не го използвам затова реших да го продам на някой др на който би свършил повече работа!

GPS- е Goclever 5066 FMBT Който разбира знае че става въпрос за колкото GPS-толкова и мултимедиино устройство което чете всевъзможни файлови формати

Като се започне от: AVI ,JPG,MPG,MP3,XVID,MP4; и са завърши на TXT и кви ли още сигурно формати :)

ето ви Линк за повече info :P

и актуална снимка

07102010867.jpg

Gps-Има още 23месеца гаранция цена 250лв.

Възможен е лек коментар по цената :santa:

GSM-Vivacom:0879 27 52 90

GSM-Globul:0896 27 52 90

Жоро :))

имам интерес към обявата Ви , но след малък коментар по цената за 255 лв. се взима нов от магазини , щом една стока е излязла от него цената и става - 30% (принципно)

за да не си мислиш , че само напразно Те коментирам ето и линк :

http://www.technomarket.bg/products/09076946/goclever-5066fmbtfe

от мен имаш 200 лв.

п.с. Успех с продажбата.

p.s. отказах се взех си Гармин , след като се допитах тук там . Успех

..много му даваш бе човече...150 да..!!

Трябва ли да ти напомна че gps е на 1 месец и почти не е използван и има още 23 месеца пълна гаранция в технополис няма как да го зема за 300лв и да го продам за 150 нали се сешташ тва са цели 50 % мой човек не става :D

• 2 weeks later...

Колега, дай да уточним има ли подробни карти и на кои градове в България по-точно... Имам известен интерес но цената ми е висока, не ме интересува толкова много гаранцията , щото и едва ли ще ми го сменят с нов ако нещо стане с него.А и нещо важно за мен, какви са размерите му физически в сантиметри, имам идея да го вградя в едно капаче за касетофон, на колата ми.Засега е това, благодаря предварително.

П.С. Защо гопродаваш толкова скоро след като си го купил?Нещо си се прецакал с марката(щото си искал Гармин първо) или нещо друго?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...