Jump to content
BulForum.com

Продавам газова уредба

Recommended Posts

Продавам газова уредба ЛОВАТО.Уредбата е монтирана за пръв път 2007г.и е карана не повече от година.Беше на BMW318TI 143к.с.Пълен комплект е за пълна инжекция.Има имулатори, симулатори,прекъсвача за дюзите и външно зареждане и всичко необходимо.Бутилката е 35л.пура.С паспорт и преглед за 2009г.Уредбата

е закупена от колега от форума,но така си остана неизползвана.Причината за продажбата е че реших да си карам на бензин. ;)

Цена 170лв. :woot

Да уточня,да няма недоразумения/макар че цената е достатъчна/това е обикновена газова с-ма за монтаж на коли с пълна инжекция.

Здравей,

може ли снимки на частите и къде може да се види?

А и интересува ме друго, примерно купувам е, монтирам е и после се окаже, че нещо не работи (съвсем примерно)?

Дали може да се измисли нещо по въпроса да се монтира и види дали работи и тогава да се плати?

Благодаря!

ако е работила мислиш ли ,че ще я продава в тая криза и скъпия бензин едва ли му е евтино че да предпочете бензин пред газ и откъде може да си сигурен колко е ползвана системата той дори не я е ползвал :))

Колеги,моля да не правите излишни коментари/още по малко сметка на моите възможности/така съм преценил,колко е ползвана-за това си има паспорт.

Снимки няма да правя,ако някой желае да дойде и да я види.Относно изправноста на системата/в смисъл да се монтира/тоя който ще е монтира мисля

че трябва да е наясно как дейсват частите и може да прецени дали нещо не работи.Иначе монтаж/демонтаж малко е безсмислено.Все пак избора е ваш.

За уточнение намира се в Пловдив.

Уредбата може да се монтира и на нормален автомобил,просто няма да се ползват представките за инжекциона. :woot

• 1 month later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...