George_131 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Ima li naviti neska za 19:30 ili za 20:00 na tribunite???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 E kak go iz4isli bre ???Az ne broq pristana za lodkite ... Ako ima nekoi drug da e treniral tam , da se obajda <{POST_SNAPBACK}> 5 километра е, защото нулевият метър започва от по-навътре, има известни метри и на ширина и от едната страна към трибуните има доста широк завой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 5 километра е, защото нулевият метър започва от по-навътре, има известни метри и на ширина и от едната страна към трибуните има доста широк завой. <{POST_SNAPBACK}> Zasichal sam s kolelo i e 4km i okolo 500m no ne pomnq s tochnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 По принцип трябва да е около 4 и 500 наистина. Кога ще е следващият път, че чак сега видях форума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Следващият път е след ... 38 минути А по-следващият път още не е определен, но най-вероятно утре, пак от 9 или от 8. Ще агитирам Психаря да е от 8, щото съм тъпо създание и ставам в 6 и вкъщи скучая. Обиколката и аз мисля, че е около 4,6км. Сега като отида ще засека и ще ви информирам. Дам, една обиколка е 4,75км. Плюс минус 20 санта Днес никой не дойде Добре, че имаше бая хубави какички, та бързах да направя обиколка, за да ги видя пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 bratle... stra6no mnogo sajalqam ama mi sa strupaha 1 milion gomna na glavata i za twa ne mojah da doida no utre sum tam 100% {} :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 A nikoi li neshte dovechera da otidem????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 ще, как да не ще. аре довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 ще, как да не ще. аре довечера <{POST_SNAPBACK}> OK are v 20:00 ama ne na tribunite a na malkata strana ot kym restorant chadyrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 bratle... stra6no mnogo sajalqam ama mi sa strupaha 1 milion gomna na glavata i za twa ne mojah da doida no utre sum tam 100% {} :) <{POST_SNAPBACK}> Няма проблеми, ще го преживея някакси Но утре аз няма да ходя на гребната - имам нужда да се наспя хубаво, защото днес съм като зомби, през цялото време се прозявам и не съм в час. Виж, в сряда ще съм на линия, обещавам! Така че, до сряда, приятелю! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 OK are v 20:00 ama ne na tribunite a na malkata strana ot kym restorant chadyrite <{POST_SNAPBACK}> бяхме трима ама с две колела, тоест аз бях без колело. ама ти си разбрал де Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Здравейте, в сряда ли ще е следващата сбирка ? Искам да се вкюча и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Aide da prawim i kros4eta Po edna obikolka kato za na4alo Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 абе ние се събрахме бая народ. но аз също предпочитам кросовите изпълнения. ако искате мойе да се събеврем за едно крос4е. дайте предложение за място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 imah predvid bqgane,a ne s koleleta 4e ina4e se gubi forma Izvinqvam se za 6liokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 аве най-яко си е оффроуд ве кви са тея гребни лиготий. кво да си чупа краката от въртене като мога да си чупа главата на някой пловдивски хълм Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 " кво да си чупа краката от въртене като мога да си чупа главата на някой пловдивски хълм" Нека да се разберем - никого не насилвам да идва Който иска, да дойде, който не иска, да не идва. Толкова е просто Колкото до офроуда, нямам нищо против, но първо искам да си върна формата, че покрай тая сисия напълно съм се скапал физически. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 е да, прав си. по този въпрос не се бях замислил, че трябва да си върна формата. Ама аз като се замисля за нищо не съм се замислял скоро. Може би само това че колелото ми е за поправка ама то и тва не е голямо мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 ако срещите са в 8 часа и аз мога да идвам за по 2-3 обиколки и после да ходя на работа. и сега като е мокро карате ли ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Ц. Нямам калници и ако карам на мокро ставам като скункс - в смисъл , че на гърба ми се появява една голяма кална лента Ще видим, ако днес пекне по някое време и не вали повече, утре ще е ок за каране. За мен няма проблем да съм там в 8. Така че, oib, ако искаш да се разберем до довечера ако изсъхне и не вали повече, утре в 8 на същото място като преди. Братко Психар, ще чакаме и теб, дано 8 не ти е много рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 утре няма да идвам щото още е мокро ... и ... не искам да се окалям до врата. остава да се разберем за деня след утре :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 bratko psihar dneska po umrq malko.. 6tot bratkoto kat otidi i zavalq super burtalno i vsi4ki qki putki mi se naslajdavaha kak varta v mokroto 4-ta obikolka dokat vsi4ki visat pod mosta i mi vikat "dai dai" ili "i az ako imah kalnici..." ama to sviknah i ve4e ne mi prave6e vpe4atlenie .. mnogo e qko da kara6 sam bez nikoi da ti pre4i DORI I 1 RIBAR ILI BABA! a otnostno utre kajete 8 ili 9 za da znam koga da si naglasq 4asovnika {} all...[az moje da sum sled no6tna i da vi pokaja kak sa kara] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Утре аз ще съм на трибуните в 8. Който може да стане рано, да дойде Единствено ако вали или е валяло скоро може да не отида. Все пак аз нямам калници и , както каза oib, ще стана на прасе Какво да кажа...пак бях сам...карай, голям праз като отказах работа, от която без да се напрегна щях да взема 15 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 pak nikoi nqma deeba... za kwo taka vsi4ki govorite a nikoi nqma utre koit iska v 9 4asa ... a koit pi6i 4e 6te doidi a ne doidi da mu izsuhni " " Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 Psihar, аз бях там от 1 и 40 до 9 и 5. Изчаках малко, за да видя дали ще доидеш, но явно сме се разминали. Аз утре не мога, почвам работа. За по-нататък ще мисля кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.