Jump to content
BulForum.com

Желаещи за каране по гребната?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

В събота сутринта започвам интензивно каране на гребната. Ще съм там 8и30, наи-късно 9. Айде, да кажем в 9 на трибуните. Ако има навити да въртят с мен, добре са дошли!

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

много добра идея е събота в 9. ама не съм в пловдив. иначе съм винаги готов, особено като си купя жило за задната спирачка. тогава мове да идем и към тепетата :)

В събота сутринта започвам интензивно каране на гребната. Ще съм там 8и30, наи-късно 9. Айде, да кажем в 9 на трибуните. Ако има навити да въртят с мен, добре са дошли!

Аз съм навит, но ще ти каwа допълнително дали ще дойда :)

Блях...тотално съм загубил форма. 28 км/ч средна скорост е доста под възможностите ми. Айде някой да идва, че сам нямам стимул да въртя :)

Блях...тотално съм загубил форма. 28 км/ч средна скорост е доста под възможностите ми. Айде някой да идва, че сам нямам стимул да въртя :)

Are te voda na po interesni emsta ot grebnata stiga si si turkal gumite i sa te qli komarite :))))!

Гробарю, с теб навсякъде бих тръгнал! Но нека вляза във форма, отдавна не съм карал сериозно, ша зема да умра по средата на някой преход и тогава ще се чудиш какво да ме правиш :)

и аз идвам в 9 на трибуните малко скърцам сигурно .. ама карай .. колко обиколки предлагате ????

колко обиколки предлагате ????

Минимум 4. За предпочитане 5. Ако имаме сили 6. И да ни свършат силите, ако не ни мързи 7. Така и така сме въртяли 7, може и 8...и така :)

Вуду, аз съм навит да комбинирам бягането с карането - в смисъл един ден тичкам, следващия въртя. Обаче не съм сигурен, че ще успея да направя и една дължина с 10 км/ч :(

E, може и да не умирате :)

Няма да ви морим толкова с Психаря. 5-6 обиколки, плюс почивки за вода, съвсем спокойно :)

Васко, на трибуните ще се чакаме.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...