Jump to content
BulForum.com

Желаещи за каране по гребната?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

А уе пичове неделя е денят след събота, а събота е ден за пиене така че не е много удачно неделя.

Аз викам да се срешнем сряга, четвъртък или петък след обед(17-18ч.) на гребната и да решим кога и каде, щот така нема да се стигне до консенсус, защото 100 човека 100 мнения :)

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
А уе пичове неделя е денят след събота, а събота е ден за пиене така че не е много удачно неделя.

Аз не пия, така че не ми пречи :)

Ама като знам, че голяма част от останалите обичат да си сръбват, ще направим така - петък, 17 часа, седалките!! Ще се съберем да се видим кои сме навитаците и ще умуваме кога да осъществим мероприятието :)

Аз не пия, така че не ми пречи :)

Ама като знам, че голяма част от останалите обичат да си сръбват, ще направим така - петък, 17 часа, седалките!! Ще се съберем да се видим кои сме навитаците и ще умуваме кога да осъществим мероприятието :)

Т'ва на гребната на трибуната ли ще рече? Аз съм за.

ок, щом сте рекли петък, значи петък. само дано даскала по информатика да ме пусне че иначе няма да мога да дойда.

Е, то ясно, че ще се загубим поне 30 мин докато се съберем- важното е да се сберем! :) Никой няма да ти дири толкова!

пиша от името на Zerghathul (скъп мой приятел)

няма да може да дойде на уговорката

няма да може да се появява известно време във форума

ще отсъства

семейни проблеми

• 2 weeks later...
///Malko offtopic

mi az hoda da treniram v hercules zalata(na grebnata)i sled trenirovka hoda da bqgam.Ta pitam ima li nqkoi drug det hodi da bqga ili samo s koleleta ste tuk :woot

Човече аз съм навит за бягане. Довечера ще ходя, но се събираме на 2000 м (противоположната страна на трибуните). Ако искаш към 7-7:30 съм там.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...