__smirnoff__ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 събота и неделя може да е тъпкано на гребната, но пък няма много коли по пътищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз обикновено съм на ролери ,ама напоследък имам доста работа и не съм ходил на гребната от памти века... Жалко и на мен ми се ходи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 водни колела! к'во може да караме!? Интересно ми е ти какво по темата каза ... или просто гониш статистика да участваш навсякъде ??? Ясно ми е че става въпрос за велосипеди .. питах какво точно ще се кара по тепетата. Имах предвид .. нещо от сорта на XC, DH, FR и други такива ??? Нямам нищо против да се кача 1-2 пъти до горе и да се спусна яваш-яваш, ама да се правя на състезател и да си чупя глава по кози пътеки нямам желание. Да обясня и на останалите .. става въпрос за каране на велосипеди по гребната база, не за тичане и плямпане на глупости за натоварване на мускули и алабала. Натоварва ми се ония мускул като ви чета простотиите, ако нямате к'во да кажете по някоя тема по-добре не пишете глупости в нея и да обременявате другите да ги четат. Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Тичане му е майката. Така си е. Ако искаш да напраиш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Търся си някой, с който да караме колело по гребната. Сам е скучно, а пък на самата гребна досега не съм срещнал приятни хора, всички са някакви надувки. Ако някой е навит, нека прати ПМ. Хем фитнес, хем лафче Ако може да подържа над 30 км/час още по-добре. Stiga s taq grebna be Koulega dai malko iz tepencata te zavedem , pitai Veno haresa mu daje mnogo mu haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Аз съм навит също, ама колело не съм карал от доста време. Иначе в събота, неделя съм на тенис там и не знам дали ще мога да дойда ако се навиете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 Stiga s taq grebna be Koulega dai malko iz tepencata te zavedem , pitai Veno haresa mu daje mnogo mu haresa Eее, колега гробар, най-накрая се появи Нямам нищо против за нещо по-екстремно! Само че нека да мине сесията , че ако съм с 14 шева на главата ще ми е трудно да уча Затова нека по-леко отначало, пък после ще се оставя изцяло в твои ръце да ме водиш където си поискаш! А за гребната - там ме кефи, защото мога максимално да натоваря краката си. Едно е да се спускаш с 50 км/ч, друго е да подържаш 45 на права. Абе това лято ще е супер - фитнес, колело, муай тай - ще се размажа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Abe gledam 4e ima navitaci za mauntinbaik. Are ako sa svobodni v subota ili nedelq da pi6at. Ako zavisi ot men 6te sme baq xora 6te e vesalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 само кажи къде и кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Abe tva e forum! Kvo 6te kaje6 da si razmenim ISQ nomerata??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 Abe tva e forum! Kvo 6te kaje6 da si razmenim ISQ nomerata??? Добра идея, моят го има в профила ми, ама ще го напиша и тук, за по-мързеливите - 334228696 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 moqt e 244-686-233 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 273734054, но тва е тъпо, който иска на някои ICQ-то да му го види в профила Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 аз пък нямам ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Така си е. Ако искаш да напраиш нещо Аз съм прасюга и тичам много бавно . 1 гребна за 31-32 минути, които си е свински тръс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Az susto sa sum na grebnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 taka... haide sq vseki razbrahme 4e goni razli4no vreme i celi[za pe6ehodcite] sega neka se ugovovrim 1vo da se vidim vsi4ki 100% koit 6te hodat da se ugovorim i na sledva6tiq den gogogogo... predlagam da stani nedelq sutrin[nqma nikoi 6tot vsi4ki spqt] vsi4ki na grebnata pri lodkite[v na4aloto adjeba] samo trqa da kajete 4as[7-8-9] da se saberem i taka slediti li mi misalta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 An4eto ne ti trqbva kolelo 6te te vozq na ramkata I az sym navit pi4ove za grebnata samo 4e sybota i nedelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 predlagam da stani nedelq sutrin[nqma nikoi 6tot vsi4ki spqt включително и ние събота според мен ще е по-добре анче не се притеснявай ще ти намерим седалка за рамката та да не ти убива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Аз съм прасюга и тичам много бавно . 1 гребна за 31-32 минути, които си е свински тръс. Хех не е чак толкова зле. Нормалното е 25-30 мин. Вече ако искаш да сваляш времето трябва доста зор да си дадеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Хех не е чак толкова зле. Нормалното е 25-30 мин. Вече ако искаш да сваляш времето трябва доста зор да си дадеш . Днеска направих 1 крос от нас до горе на Младежкия хълм. По-яко е нагоре, ан тая гребна само ми се набиват краката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Are naviti li ste na Grebnata v nedelq v 9 ??? Tam 6te re6im kade 6te xodim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Are naviti li ste na Grebnata v nedelq v 9 ??? Tam 6te re6im kade 6te xodim kusno e batka... 9 4asa e mnogo kusno ve4e trqa da e po rano zadaljitelno! az devet go napisah po inerciq ama da 4uim i dr koemntari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 9 4asa bilo kusno . Az stavam v tolkova ma re6ix za sporta da napravq jertva. Are 8 ot men da mine OK??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 9 4asa bilo kusno . Az stavam v tolkova ma re6ix za sporta da napravq jertva. Are 8 ot men da mine OK??? Добре, значи си уговаряме среща в неделя, 8 сутринта, на седалките на гребната!!! Който се събуди, да дойде! Ще покараме, пък после ако има кой да ни заведе някъде да се спускаме, ще е още по-яко! Как ще ме познаете - аз съм със сиво син Ексел, със синьо на гумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.