Jump to content
BulForum.com

Желаещи за каране по гребната?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Аз обикновено съм на ролери ,ама напоследък имам доста работа и не съм ходил на гребната от памти века... Жалко и на мен ми се ходи ...

водни колела! к'во може да караме!?

Интересно ми е ти какво по темата каза ... или просто гониш статистика да участваш навсякъде ???

Ясно ми е че става въпрос за велосипеди .. питах какво точно ще се кара по тепетата. Имах предвид .. нещо от сорта на XC, DH, FR и други такива ??? Нямам нищо против да се кача 1-2 пъти до горе и да се спусна яваш-яваш, ама да се правя на състезател и да си чупя глава по кози пътеки нямам желание.

Да обясня и на останалите .. става въпрос за каране на велосипеди по гребната база, не за тичане и плямпане на глупости за натоварване на мускули и алабала. Натоварва ми се ония мускул като ви чета простотиите, ако нямате к'во да кажете по някоя тема по-добре не пишете глупости в нея и да обременявате другите да ги четат.

Успех !!!

Търся си някой, с който да караме колело по гребната. Сам е скучно, а пък на самата гребна досега не съм срещнал приятни хора, всички са някакви надувки. Ако някой е навит, нека прати ПМ. Хем фитнес, хем лафче :) Ако може да подържа над 30 км/час още по-добре.

Stiga s taq grebna be Koulega dai malko iz tepencata te zavedem , pitai Veno haresa mu daje mnogo mu haresa :D

Аз съм навит също, ама колело не съм карал от доста време. Иначе в събота, неделя съм на тенис там и не знам дали ще мога да дойда ако се навиете.

Stiga s taq grebna be Koulega dai malko iz tepencata te zavedem , pitai Veno haresa mu daje mnogo mu haresa  :D

Eее, колега гробар, най-накрая се появи :) Нямам нищо против за нещо по-екстремно! Само че нека да мине сесията , че ако съм с 14 шева на главата ще ми е трудно да уча :woot Затова нека по-леко отначало, пък после ще се оставя изцяло в твои ръце да ме водиш където си поискаш!

А за гребната - там ме кефи, защото мога максимално да натоваря краката си. Едно е да се спускаш с 50 км/ч, друго е да подържаш 45 на права.

Абе това лято ще е супер - фитнес, колело, муай тай - ще се размажа!!! :D

Abe tva e forum! Kvo 6te kaje6 da si razmenim ISQ nomerata??? :rolleyes:

Добра идея, моят го има в профила ми, ама ще го напиша и тук, за по-мързеливите :) - 334228696

Така си е. Ако искаш да напраиш нещо :)

Аз съм прасюга и тичам много бавно ;) . 1 гребна за 31-32 минути, които си е свински тръс.

taka... haide sq vseki razbrahme 4e goni razli4no vreme i celi[za pe6ehodcite]

sega neka se ugovovrim 1vo da se vidim vsi4ki 100% koit 6te hodat da se ugovorim i na sledva6tiq den gogogogo... predlagam da stani nedelq sutrin[nqma nikoi 6tot vsi4ki spqt] vsi4ki na grebnata pri lodkite[v na4aloto adjeba]

samo trqa da kajete 4as[7-8-9] da se saberem i taka

slediti li mi misalta? :)

predlagam da stani nedelq sutrin[nqma nikoi 6tot vsi4ki spqt

включително и ние ;)

събота според мен ще е по-добре

анче не се притеснявай ще ти намерим седалка за рамката та да не ти убива :P

Аз съм прасюга и тичам много бавно  ;) . 1 гребна за 31-32 минути, които си е свински тръс.

Хех не е чак толкова зле. Нормалното е 25-30 мин. Вече ако искаш да сваляш времето трябва доста зор да си дадеш :).

Хех не е чак толкова зле. Нормалното е 25-30 мин. Вече ако искаш да сваляш времето трябва доста зор да си дадеш :).

Днеска направих 1 крос от нас до горе на Младежкия хълм. По-яко е нагоре, ан тая гребна само ми се набиват краката :) .

9 4asa bilo kusno :( . Az stavam v tolkova ma re6ix za sporta da napravq jertva. Are 8 ot men da mine ;)  OK???

Добре, значи си уговаряме среща в неделя, 8 сутринта, на седалките на гребната!!! Който се събуди, да дойде! Ще покараме, пък после ако има кой да ни заведе някъде да се спускаме, ще е още по-яко!

Как ще ме познаете - аз съм със сиво син Ексел, със синьо на гумите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...