PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Търся си някой, с който да караме колело по гребната. Сам е скучно, а пък на самата гребна досега не съм срещнал приятни хора, всички са някакви надувки. Ако някой е навит, нека прати ПМ. Хем фитнес, хем лафче Ако може да подържа над 30 км/час още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 idealka.. nai nakraq nqkoi koito da kara sus skorost po golqma ot 20 km/h i da ne otiva tam za da svalq kalorii! 6tot daje i 1 momi4ence da ne pogledne6 kolkot i hubavo da e to.. i da spre6 da go zagovori6 otgoora e "zaeta sum!" kazva6 koga kak kude i za6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 kat si kupq kapla i az i veno i toi Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 и аз съм навитак. само че първо трябва да изкарам колелото че не е виждало слънце от бая време казвайте къде и кога. а може и не само по гребната, из града е по-яко според мен, особено едно-две състезанийца от точка до точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 onq den imahme konvoi ot 14 4oveka do hisarq i na 4ernozem nqkwi tapi kuki ni varnaha[6a im eba maikata] taka 4e grebnata e dobre.. ma sq kat gleam vzima da vali i otpada varianta za vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 az mislq sled 15-20 minuti da otida da wrutna nqkolko obikolki tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 s kolelo ne e dovolno we hora drugo si e da napraish edna baza sprint ili v dobro tempo za bqgane stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 Уау, хич не очаквах да има интерес към предложението ми, а какво се оказа - мераклии има доста! Вено, още сега бих тръгнал с теб , ама съм се уговорил с един приятел да ме води на тренировка по муай тай! Мисля, че сутрин или след 18 е най-подходящото време за каране. Иначе голяма жега, ще пукнем, особено както все още нямам кошничка за вода Ако искате утре в 9 да се срещнем някъде желаещите, да идем да врътнем 5-6 обиколки и да се разберем кой кога е свободен. Какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 мен ме бройте от събота.oще имам даскало и имам бая оценки за оправяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 s kolelo ne e dovolno we hora Брех, защо пък на мен ми е по-доволно с колело? Може да е вроден дефект, знам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз сам навит да ходим ама вече че сутрин спа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 pi4ove az pak cikam edna obikolka na voda na grebnata da napravim.az go pravq seki den i e bo dobre ot kolelo.no i to e dovolna rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Abe Zerghathul maikata mu e v mauntinbaika. Ako si navit subota ili nedelq na tepetata. Qko e A, i pokanata mi vaji za vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 първо загрявка една две обиколко на гребната или просто из града, след това тепетата.знам няколко добри места за маунтайн байк в пловдивските тепета, просто да ти е кеф да падаш там Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 I az sum navitak ,ama sledobed ,4e v rannite 4asove nemoga . Shte gledam da sledq topic-a i kato vidq da se ugovarqte v nqkoi udoben 4as moje da vi join-na Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз също съм навит, но единствения ми свободен ден е неделя ... става и сутрин и вечер. После може да обърнем по няколко бири. Само решете в колко и къде точно, и идвам !!! По тепетата кво ще караме ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Когато и кадето кайете просто нема проблеми аз сам с две ръце за. Като за начало викам Събота сутринта да идим кво ша кжете и после ша се разберем за друг път Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 батка аз мога само неделя ... аре да е неделя сутрин ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 По тепетата кво ще караме ??? водни колела! к'во може да караме!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Само за nfo, аз живея близко до гребната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Бройте ме и мен. В страни от гребната, по дигата също е мноооого яко! Кога ще ви водя?!? Събота и неделя е отврат, особено късно следобед. Толкова е тъпкано, че освен тестове за екстремно спиране друго няма какво да правиш. btw: днес си купих от ТCМ-а чантичка, подобна фотографските, но със стойка за вилката на колелото. Струва 3лв. Като обем е някъде 3-4литра, с подвижна преграда в големия джоб и още 1 по-малък джоб. Идете и я вижте! За да се хване стойката здраво за вилката има 2 болчета и 2 гумени лентички за подложки. За тях ще трябва да се разровите до дъното на кашона. Гледайте и за презрамка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Бройте ме и мен. В страни от гребната, по дигата също е мноооого яко! Кога ще ви водя?!? Събота и неделя е отврат, особено късно следобед. Толкова е тъпкано, че освен тестове за екстремно спиране друго няма какво да правиш. btw: днес си купих от ТCМ-а чантичка, подобна фотографските, но със стойка за вилката на колелото. Струва 3лв. Като обем е някъде 3-4литра, с подвижна преграда в големия джоб и още 1 по-малък джоб. Идете и я вижте! За да се хване стойката здраво за вилката има 2 болчета и 2 гумени лентички за подложки. За тях ще трябва да се разровите до дъното на кашона. Гледайте и за презрамка... Тва е яко и аз мойе да ида да си зема нали за там до митницата говориш? А за гребната нема смисъл да водиш пътя там го знам като 5-те си пръста Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Тичане му е майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Тичане му е майката. Не само!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 dokato vartish natovarvash samo krakata kato se bqga se xvashta [natovarva] sqka chast ot tqloto vinagi sam obichal da praq po edna [nqkoi pat se e stigo i po 2-ve bazi na den] no sega pochivam malko i pak shte pochvam skoro kato napraish edna 2-ve bazi se chustvash kato nov got ti e pone pri men e taka bez sport nemoga i e hubavo sled 1 baza da se nablegne nad nabirania i fitnes zada se uformi tqloto seki den taka i shte vidite zakvo stava duma nqma da se poznaete sled 2-3 mesesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.