dilinger Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Търся да купя телефон който да е в приличен вид. С работещо зарядно и по възможност с по големи копчета. Особено за разговорите (зелената и червена слушалки). Не ми се рови в темата за продажбите. Също така търся и само дясно стъкло за дясно огледало на Пежо 406 1999 г. Приятен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoko36 PB Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Търся да купя телефон който да е в приличен вид. С работещо зарядно и по възможност с по големи копчета. Особено за разговорите (зелената и червена слушалки). Не ми се рови в темата за продажбите. Също така търся и само дясно стъкло за дясно огледало на Пежо 406 1999 г. Приятен ден! VODAFONE -228 -20лв -0896894877 Ники Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Търся да купя телефон който да е в приличен вид. С работещо зарядно и по възможност с по големи копчета. Особено за разговорите (зелената и червена слушалки). Не ми се рови в темата за продажбите. Също така търся и само дясно стъкло за дясно огледало на Пежо 406 1999 г. Приятен ден! Siemens A70, зарядно, зарядно за кола, кутия, упътване на български. Батерията държи 4-5 дни. - 8лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.