inherit.hit.bg Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Купувам 1-2-3 бр от въпросния преходник. Цена около 1.00-1.40 лв/бр. Закупени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Ти ще искаш да ти ги подарят още малко В Ресет бяха на цена 10тина лева.Аз взех вчера от Ерата за 6лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Само да допълня, че преходниците, които си показал на снимките, са от VGA to DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 Ти ще искаш да ти ги подарят още малко В Ресет бяха на цена 10тина лева.Аз взех вчера от Ерата за 6лв. От Китай мога да взема на 1.43 лв, единственото неудобство е чакането около 12-13 дена. Само да допълня, че преходниците, които си показал на снимките, са от VGA to DVI Всеки преходник има два края и кой ще споменеш първо, няма голямо значение. Не бях много конкретен (DVI мъжко / VGA женско), защото снимките са достатъчно конкретни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 От Китай мога да взема на 1.43 лв, единственото неудобство е чакането около 12-13 дена. Всеки преходник има два края и кой ще споменеш първо, няма голямо значение. Не бях много конкретен (DVI мъжко / VGA женско), защото снимките са достатъчно конкретни. Всеки може да вземе от Китай, но никой не му се чака.А й ако са като тези на снимките качеството ми се струва доста съмнително.Тези от ерата са от черните по издължени и лесно се "навиват" Нещо като тези, но не точно: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 От Китай мога да взема на 1.43 лв, единственото неудобство е чакането около 12-13 дена. и къде точно "от китай"? дай линк, ако може да се поръча с кредитна/дебитна карта ... аз нямам проблем с чакането, а ми трябват 2 такива преходника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Айде на топлите, пресни преходници! Някой да иска? Сега сериозно: мога да предложа няколко. Не от Китай и без чакане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 и къде точно "от китай"? дай линк, ако може да се поръча с кредитна/дебитна карта ... аз нямам проблем с чакането, а ми трябват 2 такива преходника. трябва да си регнат в ибей и пейпал. мерси на марв, днес май ще ми донесе 2 бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 и къде точно "от китай"? дай линк, ако може да се поръча с кредитна/дебитна карта ... аз нямам проблем с чакането, а ми трябват 2 такива преходника. Заповядай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 трябва да си регнат в ибей и пейпал. мерси на марв, днес май ще ми донесе 2 бр. би ли дал точен линк в ebay(към обява), защото поне аз не намирам такъв преходник, който да ми излезе 1,43 лв./бр. от ebay. Заповядай! мда, тук има няколко оферти, които ти излизат около 3 лв, но все пак 3 е доста повече от 1,5, нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 би ли дал точен линк в ebay(към обява), защото поне аз не намирам такъв преходник, който да ми излезе 1,43 лв./бр. от ebay. http://cgi.ebay.com/DVI-DVI-I-M-24-5-Pin-VGA-F-VIDEO-Converter-Adapte-/250663929949?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5cbc085d Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 С таксите, ще дойде на малкооо повече.Paypal има 15% комсиционна и отделно при обмена от карта-paypal ще те дръннат.Последно курса по който ме чарджиха нямаше нищо общо с този на БНБ.Водило се един вид застраховка, че взимат на по-висок курс. Да не говорим, че продавача не гарантира за вида и състоянието на стоката ( нова, стара, ползвана и т.н. ) P.S. Иначе верно тия продават на доста ниски цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.