magdalenadobreva Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Размер 150см/190 см Деблина 5 см Поръчах го за майка ми за подарък - исках да я изненадам ,но тя категорично отказа да спи на нещо меко - обичала си своя твърд матрак. За съжаление размера му не пасва са леглата вкъщи , така че единствения вариант за мен е да го продам. Малко повече обяснение : Това е надматрачна стелка от Memory foam (Мемори пяна) , която се слага върху вашия матрак и ефекта е като при матраците Dormeo (но не плащате по 800 лв за тях ). За мемори пяната пише Обелкчава схванат врат, хъркане и безсъние. Изолационни свойства осигуряват топлина за по-добри нощи сън. Препоръчва се за болки в гърба, краката и схващане на врата. Нов дизайн е по-добра конструкция за подобрена производителност. Възвръща форма след всяка почивка през нощта състоянието му е на практика ново , само е извадено от оригиналната опаковка и в последствие свито. ПП една четвътрт от него е по различен цвят (малко по тъмна може би при самото прозиводтсво ) - така си го получихме , не мисля че е от значение , но съм длъжна да отбележа. Цена 110 лв От Пловидв съм. При интерес на Лс или zinaidadobreva@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 Продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.