kardozo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Аз съм за 2ра година в механото.По история ми е Манолев,много смях при него,се се облизва с тоя език и използва култовата за него фраза...''хуууубаво момче си'' .Който е при него ще знае 100% .По математика ми е Мариана Стоянова,бих каза,че много добре обяснява,аз при нея още в началото създадох добро впечатление и имам високи оценки.По чертане ми е Кралева .Не ми харесва,иска твърде много от нас,доста е строга.По биология ми води Галя Костадинова,най точната даскалка в т'ва училище,в нейния час винаги става лаф и много смях,и доста пъти влиза в положението на мен или съучениците ми ако не сме си научили урока напримерно или нямаме домашна.Също така според мен тя е най красивата даскалка в училището. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 т.е искаш да кажеш че преди да стана 12 клас, ако всичко върви както трябва, ще имам книжка... тъй ли ? ако е така...доволно, защото аз в 11класще навърша годините и не знам дали ще мога да изтрая до 12клас Курсовете ще ги почнеш или в началото или в средата на 12-ти клас.Учениците от класа които нямат книжки се разделят на две групи за курмуване ,едната при Бековски а другата при Божаков. Някой сещали се за оная бабичка по БЕЛ Видева.Горката жена само ни викаше "Таааапанари" и всеки час ни заплашваше,че ще си вземе чантата и ще слезе в учителската да напише докладна записка до директорката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Абе хора нещо сте в много голяма грешка бе?!?!?! Галенцето била най-красивата?!?!?!? Я не се излагайте най-красивата жена в тва даскало е Коцето чистачката от първия етаж..... много секс има в тая жена ейййй Не че кукличките от втория и третия са по лоши де .Всичките чистачки са ебаси манекенките в тва училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Абе хора нещо сте в много голяма грешка бе?!?!?! Галенцето била най-красивата?!?!?!? Я не се излагайте най-красивата жена в тва даскало е Коцето чистачката от първия етаж..... много секс има в тая жена ейййй Не че кукличките от втория и третия са по лоши де .Всичките чистачки са ебаси манекенките в тва училище Мисля че много се бъркаш... Юлия Андреева (БАБАТА) е най-яката ахахахха с Водка Панушева нямат равни...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Леле тази Андреева още ли е там? Сигурно вече тотално е изперкала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 И аз съм за Коца, която бие званеца в даскалото направо е секс символа на даскалото .Може да я включим в мис България или направо миц Вселена. Ебати казармата е това даскало истина е ... никакво образование , само всички гледат да се закрият , а на последък и даслкалката по БЕЛ Многоуважаемата Рашкова ни викаше :"Той ........ е педераст , също като вас всичките тука в тая стая " коца РУЛЕЗЗЗЗЗЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Хора,нямате вкус. Най-яката пичка е тая лелка дето чисти салона (не й знам името),те с Юлито са гордостта на механото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 оная дребната, кривогледа "каки4ка" ли? оо, обожавам я напрао полу4авам мокри сънища от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Awe na men sq po English mi pripodava edna Landjeva i vi kazvam 4e ako ste pri neq TRQQ DA OTKA4ITE totalno.Prosto taq jena i luda i mislq 4e i e vreme da hvur4i ot daskaloto.Koito e bil pri neq po English 6te znae za kakvo imam predvid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toporas Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Ае хора ква е далаверата да се освободиш от практика щото се пада след 30 юни а мнол спешно требе се пътува :Р паралелката е "Промишлен дизайн" ако има некво значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
InCoMinG_EviL Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 и аз учих там Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Ае пишете ме и мен в списъка с механовците, вече 3-та година съм там .И също съм при Манолев с неговата прословута фраза "хубаво момче си" ама напоследък я е доизпипал "хубаво момче си, ама ще ти жулна двойката" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Ае пишете ме и мен в списъка с механовците, вече 3-та година съм там .И също съм при Манолев с неговата прословута фраза "хубаво момче си" ама напоследък я е доизпипал "хубаво момче си, ама ще ти жулна двойката" Фразата въобще не е нова ! Вервай ми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 i az sam ot mehanoto taq godina sh mi e 2ra(10 klas) i kato si vida daskaloto s se6tam samo za "hubavo mom4eeee" estestveno ot Manolev toq totalno e iz4atkal taq godina nakraq 6te6e da ostavi(i az bqh sa6tata rabota ma malko po dobre 2 2 2 2 2 3 6 3 mi bqha ocenkite ) edin priqtel na izpit i mu vika "Ti si hubavo mom4e, neiskam da te ostavq na izpit... danesi pomisli6 ne6to nesam pederast nito pedofil..." sled kato kaza tva drugo neuspqh da 4uq 6oto izleznah navanka da s smeq kato lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Брои ли се че работих сега лятото 2 месеца в механото? Ако имате проблеми с лампите може спокойно да ми теглите едни псувни.Аз слагах новите лампи Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_o_T_o Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 аз се пенсионирах от там вече....всъщност май се вода още там 13 клас...тия които още сте там...много много не се връзвайте на Пеката и на Гашара и на тия където се прават на много лоши...супер пичове са.Само Гашарчето е малко опасен в 12 клас видях как оставя на изпит тоя дърт фрол...живейте си живота там докато можете Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 a Kraleva o6te li prepodava tama?????? mnogo pekana daskalka a za Manolev kultovoto be6e 4e nie s tebe moje da stanem priqteli gospodin4o mnogo qko be6e v tva mehano samo 4e ve4e ne sum tama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ем аз съм там в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Аз уча там уе наи- голямото даскало Г-н Ченков- Най-големия Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 И аз бях там и аз простях и дивях. И мен изкаха да ме гонят ма на завърших. Най якото училище. МЕХАНО FOREVER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 a Kraleva o6te li prepodava tama?????? mnogo pekana daskalka Oще докато учех миналата година в началото напусна и си намери доста по-доходна работа. Найстина пекана, ама малко злобничка, имал съм си вземане даване с нея Аз уча там уе наи- голямото даскало Г-н Ченков- Най-големия Мани имал съм точно три пъти при него и беше такава агитация, такива чудесии....лошо че не стана на район Източен...но хубавото е че не стана и този феса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.