FuRyFoX Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Хмм и аз съм учил там .Завърших преди 4 години. Я кажете нещо и за моя любим даслкал "БАЩАТА" . Още ли е там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ами какво да ти кажа освен че ни заплашваше че ще ни режи пи***те. Не ми преподава но много си ме кефи макар че е строг. Манолев...за него направо нямам думи. Просто какви простотии прави цццц. Най ме дразни Таня Иванова, която май ще ни е класна. Едни и същи лафове фърля и сама си се смее на тях. Раднев много кофти оценява също като Кръстева. Кръстева от 4 въпроса й казах 3 и половина и имах 3-ка. Любимият ми даскал беше по рисуване по цял час ни разправя някви истории и много се хилим на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Хаха Таня Иванова, ей като го кажеше ония "лаф" - "тая пък сега ще ми разваля кефа" ми идваше да стана и да и фрасна един. По-тъпи часове от нейните никога не съм имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Завърших преди 1 година Случайно на някой от тука да са му предавали образи като Юлия Андреева, Руска Панушева или баба Рашка (Рашкова). Ей заради тая последната пенсия не можах да влезна по-свястна специалност в ТУ. Учудвам се как никой още не е споменал Денка Кръстева <{POST_SNAPBACK}> И аз съм от механуто, и сега по математика ми преподава Баба Руска, Водка Панушева или там както искате я наречете... пфф тая е правим луда всеки час... които е учил при нея знае за кво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 И аз съм от механуто, и сега по математика ми преподава Баба Руска, Водка Панушева или там както искате я наречете... пфф тая е правим луда всеки час... които е учил при нея знае за кво става дума <{POST_SNAPBACK}> Хахаха Руска Тая жена ми е преподавал 2 години. Зимата ще видите какво чудо е в нейния кабинет - вуни на джибри, та не се трае Ама на края на годината няма проблеми - носиш една бутилка уиски и имаш 6 Иначе аз и лафовете й записвах Най-често повтаряше "приказки казах да няма" Ама иначе не е гадна жената, ама ние много я ядосвахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Хахаха Руска Тая жена ми е преподавал 2 години. Зимата ще видите какво чудо е в нейния кабинет - вуни на джибри, та не се трае Ама на края на годината няма проблеми - носиш една бутилка уиски и имаш 6 Иначе аз и лафовете й записвах Най-често повтаряше "приказки казах да няма" Ама иначе не е гадна жената, ама ние много я ядосвахме. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм 2-ра година в механуто и знам кво е зимата ама то и като се стопли пак си вонеше на джбри... , а тя че не е гадна - не е, ама просто вече всички ученици сме такива че е правим барлива... а този лаф "приказки казах да няма" си го има още, и като гледам скоро няма да го смени.... миналата година излезе един лаф за нея: ППП преведено: Панушева пак пияна !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ми на4и аз сега съм в Механуту(за 1рва година 6те съм).Добре 4е съм 8б клас 6тото 8а ги спукаха от моркови и за нас не останаха .Дано да е добре мисля 4е 6те ми хареса!Ще дам и малко инфо за у4ителите които 6те ми преподават: Зна4и класна ми е някаква си "Пастарманджиева", която преподавала по физвъз.По история ми е "Раднев", по биология "Костадинова", по география мисля 4е ми е "Фратева".За сега само толкова съм запомнил,но по-нататъка ве4е 6те се ориентирам кой какъв е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ..........Любимият ми даскал беше по рисуване по цял час ни разправя някви истории и много се хилим на тях. <{POST_SNAPBACK}> Здравко Стефанов няма такав пич майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 То щом рисуване има в Механото, чудя се кой ли е по пеене?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ми на4и аз сега съм в Механуту(за 1рва година 6те съм).Добре 4е съм 8б клас 6тото 8а ги спукаха от моркови и за нас не останаха .Дано да е добре мисля 4е 6те ми хареса!Ще дам и малко инфо за у4ителите които 6те ми преподават:Зна4и класна ми е някаква си "Пастарманджиева", която преподавала по физвъз.По история ми е "Раднев", по биология "Костадинова", по география мисля 4е ми е "Фратева".За сега само толкова съм запомнил,но по-нататъка ве4е 6те се ориентирам кой какъв е! <{POST_SNAPBACK}> по история ще е малко шит, иначе при Пастармаджиева ако имате последен час физическо, ще си карате свободен, а за раднев няма много добри отзиви, с удоволствие оставя на изпит иначе по биология е точна, а по география....ние миналата година си карахме свободен час, имам предвид че само сме присъствали в час, нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Хмм и аз съм учил там .Завърших преди 4 години. Я кажете нещо и за моя любим даслкал "БАЩАТА" . Още ли е там? <{POST_SNAPBACK}> на мен ще ми преподава по ДВГ (майче) следователно , още е там :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 То щом рисуване има в Механото, чудя се кой ли е по пеене?! <{POST_SNAPBACK}> Няма такъв предмет в училището!!! ( за музиката имам предвид ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Няма такъв предмет в училището!!! ( за музиката имам предвид ) <{POST_SNAPBACK}> Има такав предмет една едрогардеста пичка е тая по музика. ИЗПОЛЗВАЙ ЕДИТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 И аз съмв механото и няма,ама разберете ме сериозно НЯма какво да се похваля.Само някакви комплексари и селяни ,който се мислят за много велики а всъщност са мухл.вци . Особенно миналата година когато ме оставиха по БЕЛ при Рашкова беше върха.Да си кажа чесно на септемврийската сесия пусна 2 човека от 20 някъде(ебати злата жена) .И на колко човека осте е развалила настроението не може да бъде истина.Иначе има много пекъни даскали който правят много шоу ,ама и после си правят с теб каквото си искат .Един пример преди няколко години няколко часа подред ни обясняваха за размножаването на животните как правили секс и какво ли осще не свързано с нещата от живота ,ама по такъв начин изразени че сте се пръснеш от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 И аз съмв механото и няма,ама разберете ме сериозно НЯма какво да се похваля.Само някакви комплексари и селяни ,който се мислят за много велики а всъщност са мухл.вци . Особенно миналата година когато ме оставиха по БЕЛ при Рашкова беше върха.Да си кажа чесно на септемврийската сесия пусна 2 човека от 20 някъде(ебати злата жена) .И на колко човека осте е развалила настроението не може да бъде истина.Иначе има много пекъни даскали който правят много шоу ,ама и после си правят с теб каквото си искат .Един пример преди няколко години няколко часа подред ни обясняваха за размножаването на животните как правили секс и какво ли осще не свързано с нещата от живота ,ама по такъв начин изразени че сте се пръснеш от смях. <{POST_SNAPBACK}> Тая Рашкова наистина е много несправедлива... Някй хора дето нищичко незнаят ги оставя без да ги мъчи а други ги изпитва за 3-4 като невидяла (дори и мирни хора да са ) . Незнам къв и е подбора на тая много е луда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Така е де нали ,тя може би иска да ни научи но сега ние болните мозъци гледаме само как да кръшкаме и да бягаме в главата ни са само глупости как да седнем да учим а тя иска може би всичко да и е перфектно.Може би е смяната на поколенията,когато това е бил едно от най-елитните училища в града,а сега е голям срам,казарма в който едвам си запълват паралелките и като кажеш че си от механото те мислят за някакъв или изрод,или абсолютен малоумник но не смятам че с неиното поведение тя би променила нещо а трябва да се примири с нас(колкото и смешно да звучи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Значи аз не съм от механото но тази година ходих на частни уроци при Милко Манолов по математика.Е пича е страхотен обеснява много добре и всичко му се разбира и ме приеха в Техническия почти каквото исках.За сравнение с даскилите в ТЕТА където съм завършил е върха направо.Изчетох цялата тема и гледах бая плюите по даскалите ,но навсякъде е така винаги има някой който е крив Иначе друго което искам да кажа че директорорката ви Сия Николова ми е комшийка и ако нещо имате зор давате някой друг лев и аз ще оправя нещата с нея Едит:Шофиорска книжка взех при Божаков от механото но също съм карал и с Биковски.Двамата са страшни пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Значи аз не съм от механото но тази година ходих на частни уроци при Милко Манолов по математика.Е пича е страхотен обеснява много добре и всичко му се разбира и ме приеха в Техническия почти каквото исках.За сравнение с даскилите в ТЕТА където съм завършил е върха направо.Изчетох цялата тема и гледах бая плюите по даскалите ,но навсякъде е така винаги има някой който е крив Иначе друго което искам да кажа че директорорката ви Сия Николова ми е комшийка и ако нещо имате зор давате някой друг лев и аз ще оправя нещата с нея Едит:Шофиорска книжка взех при Божаков от механото но също съм карал и с Биковски.Двамата са страшни пичове <{POST_SNAPBACK}> а Шофиорската книжка кога е дават, като навърша 18 или като стана 12 клас ??? питам защото вече 2-ра година никои не ми казва точен отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 а Шофиорската книжка кога е дават, като навърша 18 или като стана 12 клас ??? питам защото вече 2-ра година никои не ми казва точен отговор <{POST_SNAPBACK}> По новия закон за да се явиш на изпит задължително трябва да имаш 18 години.Така че отговора е ясен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 айде още едно попалнение за Механото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 По новия закон за да се явиш на изпит задължително трябва да имаш 18 години.Така че отговора е ясен <{POST_SNAPBACK}> това със закона ми е ясно, ама питам от даскалото кога ще ги дават, дали когато навърша годините, независимо дали съм 12 клас, или тря да съм най- малко в 12 клас (и да си имам годините естествено ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Искаш да кажеш кога ще ти започнат курсовете ли ? Щото ако питаш тва отговора е 3 месеца преди да станеш на 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Искаш да кажеш кога ще ти започнат курсовете ли ? Щото ако питаш тва отговора е 3 месеца преди да станеш на 18. <{POST_SNAPBACK}> т.е искаш да кажеш че преди да стана 12 клас, ако всичко върви както трябва, ще имам книжка... тъй ли ? ако е така...доволно, защото аз в 11клас ще навърша годините и не знам дали ще мога да изтрая до 12клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 A hora spored vas koq e nai seksi daskalka v mehanoto?? (m/u drugoto sq sum 13klas tam) Za men si ostana Surbi me chesto hahaha bazik Sabina Chasto luda beshe ama jalko che zabremenq i izchezna ot fronta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Кремена не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.